Autor Zpráva
Blanka14
Profil
Chtěla bych si udělat svojí chybovou stránku, a třeba časem znemožnit přístup některým IP
adresám, ale když ten soubor dám .htaccess na web, tak už se na něj nedostanu ani nikdo
jiný, skočí tam hláška:

Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, [no address given] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Apache/2.2.3 (Debian) PHP/5.2.6-0.dotdeb.1 with Suhosin-Patch Server at warteam.cz Port 80


Ptala jsem se na to přímo poskytovatele a ten mi napsal, že htacess funguje a pokud to vypisuje interní chybu, asi mám chybu v syntaxi.
Můžete mi to prosím podrobněji vysvětlit co to tam vlastně dělám špatně? Ať jsem to stáhla, nebo si udělala vlastní, jakmile ho dám na web, tak už se tam nikdo nedostane.
bohyn
Profil
Blanka14
Dneska sem si kristalovou kouli zapomel doma, tak sem budes muset poslat ten soubor. Takhle ti asi nikdo neporadi.
Blanka14
Profil
Jako ten .htaccess poslat? Ten jsem stáhla tady na jakpsatweb.
Blanka14
Profil
Pardon, nechala jsem si ho vygenerovat na ic.cz a už to funguje.
Já jsem netušila že takový generátor je a to už si s tim lámu hlavu jak dlouho. :-)
bohyn
Profil
Blanka14
Nahrala si na server i "chybovka.html"? Na zapisu nevidim nic spatneho. Pokud to nefujguje, je chyba na strane hostingu. Posli jim obsah .htaccess a at na to kouknou.

# stranka s chybovym hlasenim pro chybu 404 - not found
ErrorDocument 404 /chybovka.html
Blanka14
Profil
Opravdu to nefungovalo a zkoušela jsem to několikrát, ale dala jsem si tam tenhle a hned to frčí.



#PHP
php_value max_execution_time 15
php_flag register_globals on
php_flag display_errors on
php_value memory_limit 16M
php_value post_max_size 16M
php_value upload_max_filesize 16M
php_flag file_uploads on

#Indexes
Options +Indexes
AddType application/x-httpd-php .php .php3 .php4 .php5
php_flag engine on

#errors
ErrorDocument 404 /error404.html
ErrorDocument 403 /error403.html
ErrorDocument 500 /error500.html
bohyn
Profil
Blanka14
php_flag register_globals on
doporucuju nastavit na off a naucit se zit bez toho. S nastavenim na on nemas kontrolu nad tim, odkud pochazeji promenne a je to potencionalni bezpecnostni dira.

php_flag display_errors on
Pouzivej jen pri ladeni, v ostrem provozu prepni na off

php_value max_execution_time 15
php_value memory_limit 16M
Asi nebude fungovat, muzes zjistit funkci phpinfo()

AddType application/x-httpd-php .php .php3 .php4 .php5
php_flag engine on

".php" by melo byt nastaveno defaultne (pokud server podporuje PHP), u ostatnich dneska nevidim smysl.
Blanka14
Profil
bohyn
Díky, sice tomu moc nerozumím, dala jsem tam co se mi vygenerovalo, ale dám radši na tebe. :-)
php30
Profil
Nazdar ludia.Mam problem.Chcel by som si cez .htaccess ochranit viac suborov ale ked zadam viac ako jeden napise mi chybu 500.Skusal som ich oddelit medzerov aj ciarkov.Ale stale nic.Co robim zle?

Mam to zapisane takto:

<Files script.php >
order allow,deny
deny from all
</Files>
php30
Profil
Nikto mi nevie poradit? :(
tiso
Profil
php30: mal si si založiť vlastné vlákno, prečítaj si pravidlá

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: