Autor Zpráva
matata8611
Profil
Ahoj mam (zrejme stupidni) dotaz...

mam vlozeno
<?php include "soubor.php" ?>
co kdyz ale chci aby to vlozilo soubor ktery je o uroven vys ve slozce blue, v html by to bylo ../blue/soubor.php , ale to mi php nebere... muzete mi prosim poradit.
diky moc!!
vydrus
Profil
matata8611
Mezi další řešení patří absolutní adresa.
bohyn
Profil
matata8611
Ale bere, jen zalezi na tom jam mas nastavenou direktivu open_basedir. Do nadrazeneho adresare open_basedir se nedostanes. Nastaveni zjistis v phpinfo()

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: