Autor Zpráva
kdojinej
Profil *
Jak co nejlépe zaheslovat stránky aby se na ně dostal pouze uživatel který zná heslo?Nejlepší by to bylo html nebo scriptem...díky
panther
Profil
kdojinej
Nejlepší by to bylo html nebo scriptem
samotné html jistě ne.
kdojinej
Profil *
kdojinej
„Nejlepší by to bylo html nebo scriptem“
samotné html jistě ne.
no jistě ale zas nechci php :(
yFang
Profil
kdojinej
no jistě ale zas nechci php :(
Proč ne? Je to nejlepší a řekl bych nejjednodušší řešení.
tomas657
Profil
http://www.jakpsatweb.cz/heslo.html#javascript

keď nie PHP, tak jedine Javascript, ale to sa dá veľmi jednoducho obísť...
panther
Profil
kdojinej
no jistě ale zas nechci php :(
já chci postavit dům a nechci zedníky..

Buď chceš PHP nebo nechceš zaheslovaný vstup na stránky ;-) Jak jednoduché
kdojinej
Profil *
tomas657:to vim ale neni to 100%
panther: php bohuzel neovladam... :(
yFang
Profil
kdojinej
Tady máš nejjednodušší možnost zaheslování pomocí PHP:
http://www.jakpsatweb.cz/heslo.html#php
Na té stránce jsou i další možnosti zaheslování.
kdojinej
Profil *
kdojinej
Tady máš nejjednodušší možnost zaheslování pomocí PHP:
http://www.jakpsatweb.cz/heslo.html#php
Na té stránce jsou i další možnosti zaheslování.

já to dělám podle http://sablony.hyps.cz/php-skripty/zaheslovani-vice-stranek.php
takže nejdřív by sem měl udělat funkční html a pak tam přidat php?
yFang
Profil
kdojinej
já to dělám podle
No tak tam to máš snad jasně:
1) Uděláš si ten přihlašovací formulář.
2) Na všechny stránky, kam můžeš jen z heslem dáš na začátek ten kód:
<?php
session_start();
if ($_SESSION['authuser'] != 1) {
	echo "<p>Nemáte oprávnění k prohlížení této stránky</p>\n";
	exit();
	}
?> 

3) Hotovo.

Nezapomeň to ukládat jako *.php a aby ti to fungovalo musíš to spouštět na serveru.
kdojinej
Profil *
kdojinej
„já to dělám podle“
No tak tam to máš snad jasně:
1) Uděláš si ten přihlašovací formulář.
2) Na všechny stránky, kam můžeš jen z heslem dáš na začátek ten kód:
<?php
session_start();
if ($_SESSION['authuser'] != 1) {
echo "<p>Nemáte oprávnění k prohlížení této stránky</p>\n";
exit();
}
?>
3) Hotovo.
Nezapomeň to ukládat jako *.php a aby ti to fungovalo musíš to spouštět na serveru.

jj snad to zvládnu :) už pracuju na css a pak hurá na html a nakonec na php a bude to :)
Smokie
Profil
už pracuju na css a pak hurá na html a nakonec na php a bude to :)
Nepochopil jsem jestli se to chceš v tomhle pořadí učit nebo dělat stránky ale v obou případech by to bylo špatně :-D

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: