Autor Zpráva
Miky
Profil *
Zdravím,
měl bych takový dotaz, jak bych měl prosím změnit kód, abych viděl celý seznam odkazů stránek a za ním až teprve patičku a další.
WWW
Afrod
Profil
křížej se ti tagy. a nejjednodušším´, ale né moc praktickým řešením by bylo dávat
<br> nebo <p></p>
panther
Profil
Afrod
pláčáš kraviny..

Miky
jak bych měl prosím změnit kód, abych viděl celý seznam odkazů stránek a za ním až teprve patičku a další.
nedávat patičce position: absolute;, které ti dá patičku na spodek prohlížeče bez ohledu na okolní texty
Miky
Profil *
panther
A co s tím ale udělat? Jelikož když to smažu úplně tak to skočí až doví kam a ne aby to bylo až úplně za tim seznamem na jeho konci :(
panther
Profil
Miky
jelikož pozicuješ takhle blbě, tipoval bych, že chceš mít patičku vždy dole.
Bubák
Profil
jelikož pozicuješ takhle blbě
S tím nelze nesouhlasit.
Podívej se třeba, jak je dělaný www.jpw.cz (taky pozicovaný layout), nebo koukni na http://css.interval.cz/layouty/
Miky
Profil *
panther
Ano právě o to mi jde mít patičku úplně pod vším. A jinak právě podle JPW jsem to dělal je to předělaný toto. Právě, že jsem toho víc dělal podle této stránky, protože jsem si zde kdyžtak dost věcí dohledal, taky je tato stránka uváděna v tom seznamu.
Bubák
Profil
Miky
Mít patičku úplně pod vším je pro začátečníka jednodušší, než patička vždy dole.
Ať si rozumíte, článek patička vždy dole řeší, že patička je úplně dole, i když je na stránce třeba jeden řádek obsahu.
Myslím si, že máš na mysli mít patičku úplně pod vším, což znamená, že kdybys měl velmi krátkou stránku, což bývá výjimečně, tak sice budeš mít patičku úplně pod vším, ale byla by třeba uprostřed obrazovky.
Miky
Profil *
Bubák
No já si rád nechám poradit, asi by bylo lepší když bych třebas měl 2 řádky, aby to bylo na stránce vždy dole ať je jakýkoliv rozlišení monitoru, jelikož mít patičku třebas uprostřed by asi vypadalo opravdu divně, ale v případě tohoto seznamu aby to bylo až pod větou:
Zajímavých stránek je samozřejmě spousta. Tak případně pošlete některé, které by jste tu viděli rádi s nějakým popisem a uvidíme. a tam aby to bylo vždy, jelikož určitě se tam dodají i další odkazy takže zkoušet to odhadem odsadit je asi blbost, protože by se to tak muselo dělat vždy po dodání dalšího odkazu.
panther
Profil
Miky
jelikož mít patičku třebas uprostřed by asi vypadalo opravdu divně
to si nemyslím.. proč zbytečně web opticky natahovat, když je krátký?
Miky
Profil *
panther
Tak já nevím dám na názor zkušenějších lidí, každý se učí a určitě rád vyslechne názor jiných, ale myslím si, že každopádně bych jí nechal úplně dole, například když mám levý a pravý sloupec, tak aby byla až pod ním ne? Připadá mi, že by to bylo lepší, takový ucelený celek, než aby byl například krajní sloupec jedné barvy a druhý zase nějaké a uprostřed byla třebas bílá patička. Ale otázka je tedy, jak ten layout opravit.:(
panther
Profil
Miky
například když mám levý a pravý sloupec, tak aby byla až pod ním ne?
tojo, ale když budou oba sloupce krátké?
Miky
Profil *
panther
Těžko říct, to by chtělo vidět jak to bude vypadat ve výsledku, jelikož jsem viděl jeden ohraničený layout co vypadal jako tabulka a tam už se mi to moc nelíbilo. Ale jak řikám nechám si poradit, protože tu jsou zkušenější lidé.
Miky
Profil *
Tak kód už sem změnil, ale mám problém, že bez absolute se mi to všude jakoby odsadilo i když nevím proč. Neví někdo? Dik moc viz tady a pak se mi tam ukazuje šedá z menu i když sem jí tam změnil, tak nevím.
A pak bych se chtěl zeptat, jak udělat obtékání textu tady abych měl ten frame tam kde je, ale nebyl odsazenej dolu textem, ale aby text byl vedle něj.
Dik moc za pomoc
Miky
Profil *
Tak ještě sem narazil na novej problém a to, netuší někdo, ale proč mi to tak divně rozhodí ten frame? Když si to odzkouším třebas v Frontpage, tak je to OK, správně to má vypadat takto http://technet.microsoft.com/cs-cz/bb968899.aspx a nevypadá to tak i po vyndání menu.
Dik moc za radu

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0