Autor Zpráva
Blik
Profil *
Chcel by som sa opítať či nevieťe ako by som urobil nasledovné...Mal by som na stránke logo a cez deň by bolo svetlé a v noci tmavé (hodiny posla hostingu asi)
Neviem či je to vôbec možné ale asi nie :(
svadla
Profil
1. jednoduse pomoci php (cas na hostingu) zjistis cas a podle ziskaneho casu zobrazis prislusne logo
nebo
2. jednoduse pomoci javascriptu (cas u klienta) zjistis cas a podle ziskaneho casu upravis cestu k logu
Blik
Profil *
no to by bolo jedno či 1. alebo 2. ale ako to urobím?
deader
Profil *
<img src="obrazky/<?php if(date("G")<6 or date("G")>17) echo "logo_den.jpg"; else echo "logo_noc.jpg"; ?>">

6,17,obrazky,logo_den a _noc nahrad vlastnimi,
deader
Profil *
sry naopak, to bys mel denni logo v noci
deader
Profil *
omlouvam se prehod logo_den a logo_noc
Blik
Profil *
MOC ti dakujem este som to neskusal ... potom napisem este
deader
Profil *
jeste muzes i rano a vecer:
if(date("G")>20 and date("G")<6) echo "logo_noc.jpg";
elseif(date("G")>6 and date("G")<8) echo "logo_rano.jpg";
elseif(date("G")>8 and date("G")<17) echo "logo_den.jpg";
elseif(date("G")>17 and date("G")<20) echo "logo_vecer.jpg";

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0