Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
VelkýBubák Profil |
#1 · Zasláno: 11. 1. 2009, 16:44:09
ukázka menu:
<TABLE width=220 align="CENTER" border="0"> <TD onMouseOver="Over(this,'','0px','green');" onMouseOut="Out(this,'','0px','green');"> Content<BR> <OL> <LI onMouseOver="FG(this,'maroon');" onMouseOut="FG(this,'gold');"><Span class="Menu2"><a href="./03-ClanCorporate/Kap6.htm"> Insurance </A></Span></LI> <LI onMouseOver="FG(this,'maroon');" onMouseOut="FG(this,'gold');"><Span class="Menu2"><a href="./03-ClanCorporate/Kap7.htm"> Cops </A></Span></LI> </OL> </TABLE> Styl: LI .Menu2 A:HOVER {border-style: solid; border-color: gold; background-color: maroon; color: khaki; text-weight: bold; line-height: 150%} LI .Menu2 A {border-style: none; line-height: 150%} LI .Menu2 A, BODY {background-color: green; color: gold} LI {background-color: #000} V čem je potíž? Nu, položky seznamu jsou v šířce tabulky (to je ok), ale text (momentálně mezi a ) je kratší, a já chci, aby se rámeček zobrazoval, po celé délce položky. zkoušel jsem to udělat i přez tabulku, protože tak se dá nastavit délka (stejná u všech položek) a poněkud hrozným způsobem upravit k chování až téměř podobnému (onmouseout a over u table, tr i td), ale má to dost nevýhod, navíc je to celkem nepřehlené (asi to sem ani nedám). Použití tabulky v položce li, posune text na trochu jinou úroveň řádku, pokud se najede jen na okraj, neukáže se styl buňky, ale tabulky) |
||
tiso Profil |
#2 · Zasláno: 11. 1. 2009, 16:54:26 · Upravil/a: tiso
.Menu2, .Menu2 a{display: block;} |
||
panther Profil |
#3 · Zasláno: 11. 1. 2009, 19:02:04
VelkýBubák
„ukázka menu: “ ppíšeš ukázka menu, ale dal jsi nám kód své tabulky. |
||
VelkýBubák Profil |
#4 · Zasláno: 11. 1. 2009, 19:20:38 · Upravil/a: VelkýBubák
panther: „píšeš ukázka menu, ale dal jsi nám kód své tabulky“
Víš, ono menu je v té tabulce ..., pokud se podíváš. Myslím tu část s OL a LI... Ta tabulka to ohraničuje, aby se to nerozlezlo po celé šířce stránky... tiso: „.Menu2, .Menu2 a{display: block;}“ Velice děkuji za radu, funguje to přesně tak jak jsem chtěl. |
||
Časová prodleva: 16 let
|
0