Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Mi24v Profil |
#1 · Zasláno: 14. 1. 2009, 20:43:40
Zdraví... Potřeboval bych udělat co nejefektivněji tuto věc.
Mám například 4 checkboxy a ty budou zaškrknuty v závislosti na databázi. Mám checkboxy: 1. parametr 2. parametr 3. parametr 4. parametr V databázi budu mít uložen jen 1. a 4.. A teď bych potřeboval, aby po vypsání z databáze byl zaškrklý checkbox 1. a 4. |
||
jogurt Profil |
#2 · Zasláno: 16. 1. 2009, 01:52:51
Co znamena co nejefektivneji?
Zalezi na tom, jak to v te DB mas ulozene. Ja bych asi... <? $dotaz=mysql_query("SELECT param1, param2, param3, param4 FROM tabulka"); $polozka=mysql_fetch_array($dotaz); ?> <input type="checkbox" <? if($polozka["param1"]) echo "checked"; ?> name="checkbox 1"> <input type="checkbox" <? if($polozka["param2"]) echo "checked"; ?> name="checkbox 2"> <input type="checkbox" <? if($polozka["param3"]) echo "checked"; ?> name="checkbox 3"> <input type="checkbox" <? if($polozka["param4"]) echo "checked"; ?> name="checkbox 4"> |
||
Časová prodleva: 4 roky
|
|||
MartinR Profil |
#3 · Zasláno: 20. 2. 2013, 19:27:34
Zrovna se potýkám s podobným problémem se závislými checkboxy:
První formulář (tabulka typ): sedačka A (může nabývat velikosti 1 a 2, velikosti jsou tahane z DB) sedačka B (může nabývat velikosti 3 a 4, velikosti jsou tahane z DB) Druhý formulář (tabulka velikost) - tady už nevím, jak tohle provéset: velikost 1 (pokud vyberu sedacku A, tak je aktivni) velikost 2 (pokud vyberu sedacku A, tak je aktivni) velikost 3 (pokud vyberu sedacku A, tak je disabled) velikost 4 (pokud vyberu sedacku A, tak je disabled) Třetí formulář (tabulka barva): barva 1 (aktivni pro sedačku A, velikost 1, checkbox aktivni) barva 2 (aktivni pro sedačku A, velikost 2) barva 3 (aktivni pro sedačku B, velikost 3) Takových parametrů mám mnohem víc. Jak na disablovani "nepodporovaných" checkboxů? |
||
Časová prodleva: 13 let
|
0