Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Midnight Profil |
#1 · Zasláno: 22. 1. 2009, 09:24:15
Zdravím,
mám takovej menší problém, mám na stránkách formulář, ze kterýho hledám v databázi.. vyhledávání podle jednoho kritéria mi funguje... to je normálně takto : $result = mysql_query("SELECT cislo,jmeno,prijmeni,post,tym FROM hraci WHERE cislo LIKE '$cislo'"); $result1 = mysql_query("SELECT cislo,jmeno,prijmeni,post,tym FROM hraci WHERE jmeno LIKE '$jmeno'"); $result2 = mysql_query("SELECT cislo,jmeno,prijmeni,post,tym FROM hraci WHERE prijmeni LIKE '$prijmeni'"); $result3 = mysql_query("SELECT cislo,jmeno,prijmeni,post,tym FROM hraci WHERE post LIKE '$post'"); $result4 = mysql_query("SELECT cislo,jmeno,prijmeni,post,tym FROM hraci WHERE tym LIKE '$tym'"); ale co nevím co mi vrtá hlavou a potřebuju to, jak udělat příkladem, když dám číslo i jméno, tak mi to vyhledá jenom podle čísla.. prosím potřeboval bych poradit jak to udělat, ať mi to vyhledá podle čísla a z nich potom podle jména nebo ostatních... předem děkuji za pomoc.. |
||
radas Profil * |
#2 · Zasláno: 22. 1. 2009, 09:33:43
mě pomohlo tady toto http://interval.cz/clanky/fulltextove-vyhladavanie-v-mysql-teoria/
|
||
ninja Profil |
#3 · Zasláno: 22. 1. 2009, 10:57:04
Midnight: 5 dotazu do SQL kde staci jeden. Doporucuji prostudovat zaklady SQL, todle je opravdu spatny pristup.
|
||
Časová prodleva: 16 let
|
0