Autor Zpráva
Midnight
Zdravím,
mám takovej menší problém, mám na stránkách formulář, ze kterýho hledám v databázi.. vyhledávání podle jednoho kritéria mi funguje... to je normálně takto :

$result = mysql_query("SELECT cislo,jmeno,prijmeni,post,tym FROM hraci WHERE cislo LIKE '$cislo'");
$result1 = mysql_query("SELECT cislo,jmeno,prijmeni,post,tym FROM hraci WHERE jmeno LIKE '$jmeno'");
$result2 = mysql_query("SELECT cislo,jmeno,prijmeni,post,tym FROM hraci WHERE prijmeni LIKE '$prijmeni'");
$result3 = mysql_query("SELECT cislo,jmeno,prijmeni,post,tym FROM hraci WHERE post LIKE '$post'");
$result4 = mysql_query("SELECT cislo,jmeno,prijmeni,post,tym FROM hraci WHERE tym LIKE '$tym'");

ale co nevím co mi vrtá hlavou a potřebuju to, jak udělat příkladem, když dám číslo i jméno, tak mi to vyhledá jenom podle čísla..

prosím potřeboval bych poradit jak to udělat, ať mi to vyhledá podle čísla a z nich potom podle jména nebo ostatních...

předem děkuji za pomoc..
radas
Profil *
mě pomohlo tady toto http://interval.cz/clanky/fulltextove-vyhladavanie-v-mysql-teoria/
ninja
Midnight: 5 dotazu do SQL kde staci jeden. Doporucuji prostudovat zaklady SQL, todle je opravdu spatny pristup.

Vaše odpověď

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0