Autor Zpráva
soego
Profil
Dobrý den, tak jsem tento script nahodil na ftp(czechia) ,ale bohužel mi nefunguje(na localhostu fungoval)...obrázek se sice uploaduje, ale jen do prvního umístění. Do druhého používám funkci copy().

if (isset($_POST['uloz_soubor_download'])){
//script, který uloží daný soubor z formuláře na server
move_uploaded_file($_FILES['zbozi_obrazek']['tmp_name'],"../images_obr/".$_FILES['zbozi_obrazek']['name']);
chmod ("../images_obr/".$_FILES['zbozi_obrazek']['name'], 0777);
copy("o:/public_html/demo/images_obr/".$_FILES['zbozi_obrazek']['name'],"o:/public_html/demo/admin/images_obr/".$_FILES['zbozi_obrazek']['name']);
}


zkoušel jsem i relativní adresu:
copy(../images_obr/".$_FILES['zbozi_obrazek']['name'],images_obr/".$_FILES['zbozi_obrazek']['name']);
- ale taky bez úspěchu. Problém s oprávněním mě taky napadl, ale ve scriptu mám:
chmod ("../images_obr/".$_FILES['zbozi_obrazek']['name'], 0777);


Taky jsem zkoušel blbosti typu: napsat relativní adresu bez toho O:/

Moc děkuji za radu
radas
Profil *
u toho copy Vám chybí uvozovky a kopirujete to do toho saméhomate tam
copy(../images_obr/".$_FILES['zbozi_obrazek']['name'],images_obr/".$_FILES['zbozi_obrazek']['name']);
// a patří
copy("../images_obr/".$_FILES['zbozi_obrazek']['name'],"../jine_misto_images_obr/".$_FILES['zbozi_obrazek']['name']);

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: