Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
soego Profil |
Dobrý den, tak jsem tento script nahodil na ftp(czechia) ,ale bohužel mi nefunguje(na localhostu fungoval)...obrázek se sice uploaduje, ale jen do prvního umístění. Do druhého používám funkci copy().
if (isset($_POST['uloz_soubor_download'])){ //script, který uloží daný soubor z formuláře na server move_uploaded_file($_FILES['zbozi_obrazek']['tmp_name'],"../images_obr/".$_FILES['zbozi_obrazek']['name']); chmod ("../images_obr/".$_FILES['zbozi_obrazek']['name'], 0777); copy("o:/public_html/demo/images_obr/".$_FILES['zbozi_obrazek']['name'],"o:/public_html/demo/admin/images_obr/".$_FILES['zbozi_obrazek']['name']); } zkoušel jsem i relativní adresu: copy(../images_obr/".$_FILES['zbozi_obrazek']['name'],images_obr/".$_FILES['zbozi_obrazek']['name']); chmod ("../images_obr/".$_FILES['zbozi_obrazek']['name'], 0777); Taky jsem zkoušel blbosti typu: napsat relativní adresu bez toho O:/ Moc děkuji za radu |
||
radas Profil * |
u toho copy Vám chybí uvozovky a kopirujete to do toho saméhomate tam
copy(../images_obr/".$_FILES['zbozi_obrazek']['name'],images_obr/".$_FILES['zbozi_obrazek']['name']); // a patří copy("../images_obr/".$_FILES['zbozi_obrazek']['name'],"../jine_misto_images_obr/".$_FILES['zbozi_obrazek']['name']); |
||
Časová prodleva: 14 let
|
0