Autor Zpráva
D.B.Cooper
Profil *
znáte někdo například travin je tam vždy čas h:m:s a odečítá se až dojde na nulu a zmizí nevíte jak to udělat pomocí php ? díky
Měsíček
Profil
Víš vůbec k čemu slouží PHP?
D.B.Cooper
Profil *
ne asi ...
D.B.Cooper
Profil *
díky tvůj příspěvek mi hodně napověděl
Měsíček
Profil
Reaguji na D.B.Cooper:

"díky tvůj příspěvek mi hodně napověděl"

Měl by.

Příště otázky typu: "Jak mám nastartovat auto pomocí marmelády? S klíčema neumím zacházet." si nechej od cesty.
Mike8748
Profil
Jak mám nastartovat auto pomocí marmelády?
zeptej se MacGyvera
Pan X
Profil
D.B.Cooper

Pomocí PHP nemůžeš udělt odpočet. Traavian to řeší tak žeten časovač je dělám pomocí JavaScriptu potom dojde k aktualizaci stránky a pak až se provede script v PHP.

Nebo možná používá Ajax co že něco jako JavaScript, ale umí s PHP spolupracovat. (Nejsem si jistý, zas takový odborník nejsem, ale vzhledem k tomu že sem pár měsíců ty jejich scripty zkoumal něco málo o nich vím :))
D.B.Cooper
Profil *
Měsíček : sory kamo ale seš arogantní pako ktery si mysli ze kdyz to umi sedět u kompu je hrdina ? spamuješ mě negativně všude kam píšu místo snahy o pomoc nebo vysvětlení ... a stačilo jen napsat NEJDE TO ...
Pan X : díky
Měsíček
Profil
Reaguji na D.B.Coopera:

"sory kamo ale seš arogantní pako"

Nic nového pod sluncem.

"ktery si mysli ze kdyz to umi sedět u kompu je hrdina ?"

Zpravidla ležím, vím je to hodně hrdinský.

"spamuješ mě negativně všude kam píšu místo snahy o pomoc nebo vysvětlení"

Prosím? Odpálkoval jsem ti snad jeden příspěvek, který byl totálně mimo mísu. That´s all :o)

"a stačilo jen napsat NEJDE TO"

No vidíš .. a já si dal takovou práci a ještě ti vysvětlil nesmyslnost tvého dotazu.
Bubák
Profil
D.B.Cooper
Měsíček se tě snažil donutit přemýšlet :o)
D.B.Cooper
Profil *
:D co bylo na mim dotazu tak nesmyslny ... znas vsechny funkce php ? ok seš borec fakt největší ...
ale já to třeba tolik neovládam a tak sem se na to holt musel zeptat když to google nenašel příště si budu pamatovat že co nenajdu na googlu neexisuje a nebudu psat sem aby si me nevyhlasil ze sem magor protoze se ucim php ... XD

Ps: respektuju tvoji ujmu ozarenim monitorem :D
Bubák
Profil
znas vsechny funkce php ? ok seš borec fakt největší ...
PHP běží na serveru, takže už z principu nemůže být odpočet na straně klienta ani v žádné příští verzi PHP.
XYQ
Profil
JS:
var time = 612000000; //udaj čas v milisekundách
var seconds = time/1000 ; //sekundy
var minutes = time/60000; //minuty
var hours = time/1440000; //hodiny
var Odpocet1 = setInterval("TimeSecond()",1000);
function TimeSecond(){
var TimeMinusSecond == time - 1000;
}
var Odpocet2 = setInterval("TimeMinutes()",60000);
function TimeMinutes(){
var TimeMinusMinute == time - 60000;
}
var Odpocet3 = setInterval("TimeHours()",1440000);
function TimeHours(){
var TimeMinusHour == time - 1440000;
}

...už len vypísať pomocou document.write()....
Hanba...
tiso
Profil
XYQ - máš nejaký špeciálny dôvod prečo tam všetky časy píšeš v milisekundách?
XYQ
Profil
hm...istota?...=D...

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: