Autor Zpráva
Axamith
Profil
Nemáte někdo zkušenosti s určováním pozice zobrazovaného img v lightboxu ??? Potřeboval bych ho posunout řádově o desítky px vertikálně nahoru. Snažil jsem se procházet zdrojáky JS, ale vytloukl jsem si na tom zuby. Za veškeré poznatky budu vděčný, děkuji
panther
Profil
Axamith
a myslíš, že bude nutné zasahovat do scriptů a jen ne neposunout pomocí CSS?

Někde by to šlo, avšak nevím, co zamýšlíš..
Axamith
Profil
Mám sadu obrázků "na výšku " a potřebuji je zobrazit v trochu větší velikosti, cca 600 px. Při standartní poloze dané scriptem jsou poměrně nízko pasazené na monitoru a je nutné rolovat. Vertikálním posunutím směrem nahoru bych tento obtěžující jev odstranil. Kdysi jsem se do scriptu šťoural a nastavoval jsem např. ztmavnutí pozadí atp. Takže předpokládám, že poloha zobrazovaného img je dána výpočtem a to by jsem chtěl změnit. Ale myšlenka pozicování pomocí css není úplně špatná. Ale přiznám se, že mě zrovna teď nenapadá, jak napolohovat zobrazený img bez zásahu do zrdojáku.
panther
Profil
Axamith
obrázek v rámci lightboxu má nějakou třídu, s kterou si můžeš v lightboxím CSS libovolně hrát.
Axamith
Profil
No já jsem číslo, zaměřil jsem ser na JS, ale css jsem úplně pominul. Díky za nakopnutí.
panther
Profil
Axamith
každopádně s tímhle buď hodně opatrný - lightbox se mi zobrazil vždy na centeru a pokud máš větší monitor, mysli na lidi s nižšími rozlišeními - abys to neměl u sebe vycentrované po svém a ostatní za obrázkem nerolovali nahoru :)
Axamith
Profil
To je právě to, weby píšu na čirokoúhlém NTB a tam je problém. Takže to chci šoupnout nahoru, aby rolování nebylo nutné a na velkých monitorech to bude viditelné na 100 % .

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: