Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
JiriZ Profil * |
#1 · Zasláno: 2. 2. 2009, 15:18:19
Zdravim.
Nevíte pls někdo jak udělat pomocí JavaScriptu změnu textu ve spanu? Mám: <span id="err"></span> a pomoci JavaScriptu bych chtěl dynamicky změnit ten span např na: <span id="err">Chyba 1</span> Přičemž ale nemůžu mít dva ty spany a měnit jen display, protože ten text je vrácenej z DB. Dík za radu. |
||
SwimX Profil |
#2 · Zasláno: 2. 2. 2009, 15:28:16
„text je vrácenej z DB.“
a PHP by to tam nezapsalo? jinak něco jako: innerHTML document.getElementById("err").innerHTML = "Chyba 1" |
||
Lopata Profil |
#3 · Zasláno: 2. 2. 2009, 15:30:45 · Upravil/a: Lopata
JiriZ
document.getElemenById('err').innerHTML = "Chyba 1"; tusim... aha, sorry, byl jsem predbehnut... |
||
Lopata Profil |
#4 · Zasláno: 2. 2. 2009, 15:31:46
sorry... ;-)
|
||
JiriZ Profil * |
#5 · Zasláno: 2. 2. 2009, 15:40:52
dík za rady, ale když to vyzkouším, tak mi píše:
Error:Objekt tuto vlastnost nebo metodu nepodporuje. |
||
KGW Profil |
#6 · Zasláno: 2. 2. 2009, 15:42:44
Zkus ukázat více kódu.
|
||
JiriZ Profil * |
#7 · Zasláno: 2. 2. 2009, 15:44:01
ještě jsem zkoušel místo spanu použit input s vlastnosti disabled, což funguje, ale zase je docela problém s tím nastavit takovému inputu vzhled. v každým prohlížeči se to chová nějak jinak
|
||
JiriZ Profil * |
#8 · Zasláno: 2. 2. 2009, 15:49:22
toto je kousek z toho HTML:
<form action="registrace.asp" method="POST" name="myform" onSubmit="" > <div id="dRegistrace" class="nDivBodyPage"> <div class="nDivInBlockBody"> <table class="nTableInBlock" > <tr> <td class="tdFirst"><span class="sipka b">Přihlašovací jméno / E-mail</span></td> <td class="tdSecond"> <input type="text" name="email" id="email" size="35" maxlength="100" value="" onChange="checkEmail(this.value, 'sErrEmail');"> <span id="sErrEmail" class="errSpan"></span> </td> </tr> </table> </div> </div> </form> A tu je ten JavaScript: function checkEmail(sValue, sLabel) { var sResult = ""; sResult = xmlCheck('email', sValue, 'string'); document.getElemenById("sErrEmail").innerHTML = sResult; } Přičemž ta fce xmlCheck vrací právě tu hlášku, která se má zobrazit. |
||
SwimX Profil |
#9 · Zasláno: 2. 2. 2009, 16:02:47
JiriZ
document.getElementById("sErrEmail").innerHTML = sResult; |
||
SwimX Profil |
#10 · Zasláno: 2. 2. 2009, 16:04:40 · Upravil/a: SwimX
JiriZ
a ta fce xmlCheck je co? to neznám.. nebo je to nějaká tvoje funkce? a s tim onchange moc nepochodíš. Zkus todle: <script type="text/javascript"> email = document.getElementById("email"); if (email) { with(email) onchange = onclick = ondblclick = onmousedown = onmouseup = onkeypress = onkeydown = onkeyup = function() { function checkEmail(sValue, sLabel) { var sResult = ""; sResult = xmlCheck('email', sValue, 'string'); document.getElementById("s").innerHTML = sResult; } } </script> |
||
JiriZ Profil * |
#11 · Zasláno: 2. 2. 2009, 17:05:14
super. to sem ale trubka, ze sem prehlidnul ten preklep.
dik moc. |
||
Časová prodleva: 16 let
|
0