Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
gardener Profil |
#1 · Zasláno: 4. 2. 2009, 10:54:51
Zdravím
Chtěl bych se zeptat, zda by bylo možné někde nalézt nějaké materiály ke studiu ohledně spouštění skriptů pomocí SMS? Tak jako to je např na: http://sms.sluzba.cz/sms_actions Díky za každou radu... |
||
blaaablaaa Profil |
#2 · Zasláno: 4. 2. 2009, 13:49:23
kazda firma to muze mit jinak - obecne, pokud chces poslat sms, zavolas urcity skript s parametry jako msisdn, text zpravy, ... pokud zpracovavas prijatou sms, sluzba zavoal tvou url s parametry jako cena sms, msisdn, text zpravy, ... a ty si ji nadale zpracujes
|
||
gardener Profil |
#3 · Zasláno: 4. 2. 2009, 14:30:16
Promin, ale to jsem moc nepochopil..MSISDN vim co je, ale zajimalo by mne zda to lze vyuzit napr u nekterych hostingu?
Zkratka abych mohl SMS zpracovavat sam, bez nejakeho extrniho poskytovatele. Neni to sice extremne draha sluzba ale rad bych se o tom dovedel vice.. |
||
djlj Profil |
#4 · Zasláno: 4. 2. 2009, 14:31:32
gardener
Jde. Zpracuje se to stejně jako každý jiný skript. |
||
gardener Profil |
#5 · Zasláno: 4. 2. 2009, 15:11:06
Super. A nejake ctivo o tom by nebylo? Nebo alespon pod jakym vyrazem to hledat?
|
||
djlj Profil |
#6 · Zasláno: 4. 2. 2009, 15:39:45 · Upravil/a: djlj
Co o tom chceš číst? O poskytovatele brány si nastavíš, že se textovka přesměruje třeba do tvýho skriptu example.cz/sms.php?nejakepromenne. Ty si to pak už zpracuješ, to je vše.
|
||
gardener Profil |
#7 · Zasláno: 4. 2. 2009, 17:13:13
djlj Ale ty mluvis o poskytovateli brany, coz je podle mne placena sluzba, ja mel na mysli, ze je treba hosting, ktery podporuje neco jako cron ovsem aktivonany pres sms..
|
||
Časová prodleva: 16 let
|
0