Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
matata8611 Profil |
#1 · Zasláno: 4. 2. 2009, 12:03:55
Ahoj, muzete mi prosim pomoci...
mam tento kod: <?php $druh_nemovitosti = $_POST['druh_nemovitosti']; $typ_nabidky_prodej = $_POST['typ_nabidky_prodej']; $typ_nabidky_pronajem = $_POST['typ_nabidky_pronajem']; $cena = $_POST['cena']; $platba = $_POST['platba']; $jina_rk = $_POST['jina_rk']; $popis = $_POST['popis']; $jmeno = $_POST['jmeno']; $prijmeni = $_POST['prijmeni']; $telefon = $_POST['telefon']; $email = $_POST['email']; $fax = $_POST['fax']; $poznamky = $_POST['poznamky']; $mujmail = "ma.prochazka@gmail.com"; $predmet = "Prodej Nemovitosti - form"; $hlavicka = "From:$email"; $zprava= "Druh nemovitosti: $druh_nemovitosti Typ nabidky: $typ_nabidky_prodej $typ_nabidky_pronajem Cena: $cena $platba Popis: $popis Nabizi i jina RK: $jina_rk Jmeno: $jmeno Prijmeni: $prijmeni Telefon: $telefon E-mail: $email Fax: $fax Poznamky: $poznamky"; if (trim($jmeno)!="" && trim($prijmeni)!="" && trim($email)!="" && trim($telefon)!="" && trim($jina_rk)!="") { $vysledek = mail($mujmail, $predmet, $zprava, $hlavicka); if ($vysledek) { $stranka = "prodat-nemovitost-odeslani-ok.htm"; header("Location: ".$stranka); } } else { $stranka = "prodat-nemovitost-odeslani-error.htm"; header("Location: ".$stranka); } ?> Prolezl jsem vsechny fora a vyzkousel vsechno mozne ale nic mi nefunguje, co tam mam pridat aby mi fungovala ceska diakritika? Diky moc. |
||
imploder Profil |
#2 · Zasláno: 4. 2. 2009, 12:23:23
Aby fungovala diakritika, musíš dát do hlavičky mailu správné kódování - stejné jako na stránce s formulářem.
|
||
matata8611 Profil |
#3 · Zasláno: 4. 2. 2009, 12:35:46
a muzes mi prosim napsat kod
|
||
Časová prodleva: 6 dní
|
|||
Zuben Profil |
#4 · Zasláno: 10. 2. 2009, 23:36:29 · Upravil/a: Zuben