Autor Zpráva
Abak
Profil
Ahoj. Chtěl bych se zeptat, jestli jde ve FP (03) udělat obrázek, který se bude náhodně obměňovat (buď při každém načtení nebo po časovém intervalu). Většinou co jsem našel bylo dělané v php, ve kterém neumím. Viděl bych to tak, že bych měl na hlavní stránce obrázek a ten by náhodně vybíral fotku ze složky (zhruba 20 fotek). Poradíte mi? Díky.
bohyn
Profil
Abak
V FP to asi udelat nepude. Mas dve moznosti jak to udelat:
1) PHP: pri generovani stranky se nahodne vybere obrazek. Doporucuju nastudovat aspon zaklady HTML a aspon par claknu o PHP. Samotny script se da najit na internetu uz/temer hotovy.
2) JavaScript: Obrazek se muze menit pri nacteni i v casovych intervalech. Script na to pujde najit na internetu. Jako i u varianty 1) je vhodne se nauzit zaklady HTML + Javascriptu.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: