Autor Zpráva
Elvenir
Profil *
Potreboval bych pomoci se stylizovanim stranek, badam nad tim uz 2 dny. Na nejake veci uz sem prisel sam, nad tim ostatnim si lamu hlavu a ne a ne na to prijit.
hodil sem to na provizorni freehosting at vidite v cem je problem w-w-wtest.wz.cz

konkretne jde o bocni listu (.levy_sloupec_vlevo a .pravy_sloupec_vlevo ) potreboval bych aby se vsechny tyto listy natahly az na konec stranky (ne do paticky) - na konec obsahove stranky.

na design se zatim nedivejte, i na to prave menu, na vsem jeste delam ale potrebuju udelat tu hlavni stavbu stranky... html validator se tvari OK a CSS validator hlasi akorat chyby s barvama

pouzivam prohlizec Maxthon ( OK ) Firefox ( Problemy ) a Operu ( Problemy )

za pripadne rady a tipy budu vdecen
fimmos
Profil
mě to teda v IE dělalo úplnej binec... jinak když chceš, aby sloupce byly i vedle patičky, tak jí nedávej styl clear: both; to čeká až na ukončení těch sloupců... dej jí za hlavní obsah
Elvenir
Profil *
Paticku nechci mit vedle sloupcu, to ma byt posledni radek stranky (copyright apod)
Elvenir
Profil *
aha tak sem si otevrel IE a je to horsi nez sem myslel :( . ladil sem to podle maxthonu ktery je postaven na jadre IE tak sem myslel ze to bude stejne
Elvenir
Profil *
Tak uz i Maxthon mi to zobrazuje blbe achjo
peta
Profil *
1. style nema definici type="..."
2. div na radku 35 neni nebo je nespravne ukoncen
3. div na radku 33 totez
4. style se pise mezi tagy head
Jak to mohlo projit validatorem? Pouzivam firefox a jeho Tidy validator plugin

Jaka je chyba?
Jinak je tu forum CSS

Nemas to spatne zfloatovane?
zkus prestylovat nejaky priklad na jakpsatweb.cz nebo radeji
vampierka.wz.cz
peta
Profil *
viz vedlejsi forum, odkaz
http://www.pixy.cz/blogg/clanky/css-3col-layout/
Elvenir
Profil *
nepodival by se na to nekdo ? Menit cely layout je podle me zbytecnost urcite je tam jen nejaka blba chyba nebo chybi neco v css
peta
Profil *
Elvenir
Kde mas jako chybu? Pripoj obrazek dobre a obrazek spatne a prohlizec, ktery ti to pri cem udelal?
Mi osobe se vse jevi korektne.
Elvenir
Profil *
Peto, podivej se na ty stranky v IE(Maxthon), Opere a Firefoxu, kazdy prohlizec to zobrazuje jinak, avsak opera tak jak bych si to predstavoval, klikni si na "Novinky" a "Galerie..

Kdyz dam do zdrojaku skoro na konec

<div class="hlavni">

<div class="pravy_sloupec">
<div class="l_nadpis">Menu</div>
<div class="l_text">
<div class="aktivni">Zkouska</div>
<a href="#">Galerie</a>
<a href="#">Zkouska</a>
<a href="#">Blbosti</a><br>
</div>
<div class="l_nadpis">Odkazy</div>
<div class="l_text">
<a href="#">odkaz</a>
<a href="#">odkaz</a>
<a href="#">odkaz</a>
</div>
</div>
<div class="levy_sloupec_vpravo">

tak se to zobrazi korektne ve Firefoxu a Opere
a kdyz tam dam

     <div class="levy_sloupec">

<div class="l_nadpis">Menu</div>
<div class="l_text">
<a href="index.html">Novinky</a>
<div class="aktivni">Galerie</div>
<a href="#">Zkouska</a>
<a href="#">Blbosti</a><br>
</div>
<div class="l_nadpis">Odkazy</div>
<div class="l_text">
<a href="#">odkaz</a>
<a href="#">odkaz</a>
<a href="#">odkaz</a>
</div>
</div>
<div class="levy_sloupec_vpravo">

tak to funguje v IE a v Opere, ve firefoxu nikoliv

Kdyz odeberu radek Div class="levy_sloupec_vpravo"> tak se to zobrazi korektne v IE a v Opere, ve Firefoxu to blbne.. a to c .css souboru nemam tento style vubec vepsan, kdyz tam dam pouze </div> tak se to rozhazi... poradi nekdo ?
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0