Autor Zpráva
nováček
Profil *
Ahoj chtěl bych se zeptat jak zrušit toto odsazení ?



Jde oto , že když na to použiju absolutní pozicování , tak by to šlo , ale zase to nedostanu na střed už pomocí align="center" a když to nějak dosatnu na střed pomocí souřadnic tak se to v jiném rozlišení rozhodí. Potřeboval bych tedy nějak skloubit style="position:absolute; top:0%; a align="center" Děkuji za pomoc
blaaablaaa
Profil
body { padding: 0px; }
nováček
Profil *
Dal jsem to tam a stejnak se to odsazeni nezmenšilo, jen když jsem zadal kladnou hodnotu tak se akorát zvětšilo jinak to nic neudělalo :( .
tiso
Profil
nováček
1. vycetrovanie stránok sa robí inak: http://tiso.wz.cz/articles/vycentrovanie-obsahu-stranky.php
2. to odsadenie bude nejakým marginom, pomohla by živá ukážka alebo ukážka kódu.
nováček
Profil *
Mě jde ale o tu mezeru co je mezi tim logem a tim tolbarem nejde mi o vycentrovaní obsahu jen o to jak dosat to logo úplně nahoru , s tím že bude na středu .
tiso
Profil
nováček - pomohla by živá ukážka alebo ukážka kódu
nováček
Profil *
<html>
<head>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1250">
<meta http-equiv="imagetoolbar" content="no" />
<title>OpravybrusekTos</title>

</head>

<body style="padding: 00px;">



<div align="center" >
<img src="logo.jpg" >
</div>


<table width="101.6%" border="0" height="206" cellspacing="0" padding="0" style="position:absolute; left: 0%; top:0%;" >
<tr>


<td background="34.jpg" >
</td>


<td height="206" width="735" align="center">

</td>


<td background="34.jpg" >
</td>

</tr>

<tr>
<td>
</td>


</table>

</body>
</html>


Zatim ho mám takhle de o to dosat ten obrázek na tu tabulku takže center a position-top 0%
SwimX
Profil
nováček
Fuj.
koukni se jak se dělají layouty stránek
tabulky jsou na tabulková data, ne na skládání pozadí.
<table width="101.6%" border="0" height="206" cellspacing="0" padding="0" style="position:absolute; left: 0%; top:0%;" >

101,6%? k čemu je to dobré?
padding je taky parametr tabulky? Já ho nevidím: http://www.jakpsatweb.cz/html/tabulky.html
nováček
Profil *
SwimX
Děkuji za radu , ale i tak se pořád ptám jak napozicovat ten obrázek na střed a úplně nahoru ?
tiso
Profil
nováček - v css:
body{margin: 0;}
nováček
Profil *
Díky pomohlo to srovnat nerovnosti v prohlížečích , tak teď už mi to jde dorovnat pomocí relativního pozicování.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0