Autor Zpráva
Scumo
Profil
Nazdar, muze me nekdo poradit jak vygenerovat počet souboru/slozek ve slozce?

Dikes
Scumo
Profil
Vyreseno.


$pocet_slozek = count (glob ("/slozka/*"));

bohyn
Profil
echo count(scandir($dir)) - 2;
Scumo
Profil
jeste lepsi, thx.
Tomkinss
Profil
A vedeľ by niekto poradiť ako spraviť počítadlo veľkosti tých súborov ?
Medvídek
Profil
Tomkinss
To už se tu řešilo na diskusi :)
http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=9&topic=88833#13
bohyn
Profil
Tomkinss
A vedeľ by niekto poradiť ako spraviť počítadlo veľkosti tých súborov ?
Je to popsane i v PHP manualu u funkce glob()

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: