Autor Zpráva
carl_von_banhof
Profil
Potřeboval bych poradit, jak udělat nejakej script pro automatické přihlášení na web, kde by se automaticky stahoval ceník...

Pro příklad, neco jako řešeno přihlášení na facebook :)

Díky
ninja
Profil
Mate-li na mysli automaticke prihlaseni pri opakovanem prichodu na web, kde jste se jiz v minulosti prihlasil, tak se to dela pomoci cookies. Jestli nevite co to je, zadejte si poptavku v sekci "Prace a zakazky", jiste se vam nekdo ozve.
tiso
Profil
carl_von_banhof - s trochou spätnej analýzy by si zistil ako je to prihlásenie na facebooku robené.
Charlie22
Profil
@Ninja
..tady uz se radi za penize???
carl_von_banhof
Profil
nejde mi o prihlaseni pri opakovanem prichodu na web, ale o to, aby se nejaký scriptík přihlásil a stáhl v nejakou dobu ceník. Přihlášení je přes formulář typu facebook, ne vyskakovací okno.
Joker
Profil
carl_von_banhof
Jako od někoho jiného k Vám na server, nebo od Vás ze serveru ke klientovi?
carl_von_banhof
Profil
carl_von_banhof
Jako od někoho jiného k Vám na server, nebo od Vás ze serveru ke klientovi?


jako od nás do velkoobchodu, aby se to nemuselo delat ručně...přihlásit a stáhnout ceník..aby to zvládl nejaký script
Joker
Profil
carl_von_banhof
Tzn. z Vašeho serveru na jiný Váš server? :-)
Tak to by šlo, třeba přes CRON na tom druhém serveru... pak by záleželo, jak je udělané přihlášení, ale asi by stačilo poslat nějaké POST hlavičky
blaaablaaa
Profil
carl_von_banhof
jak rika Joker, napr. pres CRON a ve skriptu pouyit treba CURL
carl_von_Banhof
Profil *
ok, a bude to fungovat i na přihlášení, kde nebude vyskakovací okno, ale přímo jen webovej formulář?
ninja
Profil
carl_von_Banhof: ano, bude.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: