| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| MyFlower Profil |
#1 · Zasláno: 1. 3. 2009, 20:08:13 · Upravil/a: MyFlower
Ahoj, mam poměrně hloupej problém...
Mam <div> s menu a jeho pozadí je současně i border, tzn. na ose Y se dynamicky zvětšuje podle obsahu. Na horní a spodní straně toho <div> mam další <div>, kterej má jako pozadí kulatej roh od toho borderu. Pokud jste nepochopili, co myslim, tak ta stránka je tady: new.myflower.cz... Tak a porblém, pokud není ještě jasnej spočívá v tom, že když je tam určitý množství toho obsahu, tak ten roztahovací border je překrytej, mizí v tom kulatym rohu dole - ukázka: takhle je to správně:
a takhle se mi to opravdu nelíbí:
Tak a teď můj zjevnej dotaz - tuší někdo, jak tomuhle předejít, jak nějakym rafinovanym způsobem se tomu vyhnout, jak to opravit? Jsem schopnej použít prakticky cokoli, kromě flashe, stačí jenom nápad, kterej mi chybí ;) Předem moc díky! |
||
| Alesh Profil * |
#2 · Zasláno: 3. 3. 2009, 23:10:04
Tak presne todleto sem resil taky. A nevyresil. Tusi nekdo co s tim?
|
||
| tiso Profil |
#3 · Zasláno: 3. 3. 2009, 23:27:50
MyFlower - musíš to urezať tak, aby spodný obrázok so zaoblenými rohmi obsahoval iba modrý okraj, nie aj tú bielu časť.
|
||
| MyFlower Profil |
#4 · Zasláno: 4. 3. 2009, 11:44:57
Když tohle udělám, tak to pořád nebude řešit ten border nad tim, kterej když vyjde blbě, tak pořád bude mizet v tom spodnim...
Ale dík za nápad, bude to spoň vypadat trošku líp ;) |
||
| tiso Profil |
#5 · Zasláno: 4. 3. 2009, 12:50:55
MyFlower - ďalšia možnosť je pohrať sa s line-height tých prvkov v tom boxe tak, aby pri rôznom obsahu vychádzalo celé opakovanie toho pozadia...
|
||
|
Časová prodleva: 17 let
|
|||
0