Autor Zpráva
djkmito
Profil
potreboval by som poradit ako spravit oramovanie pomocou bunky..
ked zadefinujem klasicky border tak mi to stale niekde o 1-2px posunie (v IE je to inak ako v FF), preto som to chcel neako spravit pomocou tabulky aby to bolo napevno
takze som dal na okraje tabulky bunky ktore som roztiahol na vysku a dal im pozadie, avsak ked som to otvoril ci uz v FF alebo Opere tak mi to nezobrazilo, pretoze bunka je prazdna a on to potom nezobrazi.. a ja potrebujem mat tu bunku 1px siroku. Ked som dal nemiesto pozadia do bunky 1px obrazok s farbou pozadim tak mi zobrazilo iba tento obrazok a neviem ako ho roztiahnut na vysku cez celu bunku.. :(
Bubák
Profil
Dokáže to někdo přeložit do normálního jazyka? Může to být i slovenština.

djkmito
Nebude jednodušší sjednotit box-model, než vytloukat klín klínem?
djkmito
Profil
box-model? co je to? a sry ale nevedel som to poriadne slovne vysvetlit.. :-[
panther
Profil
djkmito
box-model? co je to?
tohle je to.
djkmito
Profil
thx.. zajtra si budem v skole citat ;)
Bubák
Profil
box-model? co je to?
Předpokládám, že to je příčina toho, že „ked zadefinujem klasicky border tak mi to stale niekde o 1-2px posunie (v IE je to inak ako v FF),
Chtělo by to odkaz na problémovou stránku.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: