« 1 2
Autor Zpráva
špule
Profil
A ked mam hudbu vo formate mp3? nechcem aby sa zacala prehravat, ale aby vyskocila hlaska ulozenit/otvorit?

Zkus změnit MIME-type na něco, co se nepřehrává, ale ani nezobrazuje v prohlížeči, třeba application/zip.
Dvě možnosti, jak to udělat:
1. způsob - PHP
a) natáhni obsah souboru jako textový řetězec $obsah = file_get_contents("cesta_k_souboru");
b) odešli do prolížeče následující hlavičky header('Pragma: public'); header('Content-type: application/zip'); header('Content-length: ' . strlen($obsah)); header('Content-Disposition: attachment; filename=jmenosouboru.mp3');
2. způsob .htaccess. to si najdi sám.
OndrejCZE
Profil *
Hele a kdyz na stranku davaas mp3 nakych skupin, je to ilegalni, ne?

A kdyz je autorem on?
krteczek
Profil
Tak aby toto vlákno mělo úspěšné pokračování přidám sem ten skript na to nabízení souborů ke stažení

<?php
/********************************************************************* **********************
skript pro nabízení jakéhokolif typu souboru ke stažení (včetně obrázků a php souborů, tak si dejte pozor co
všechno obsahuje adresář).
Pro ty co stahují je místo uložení souborů neznámé
skript se volá takhle:
<a href="download.php?file=soubor.zip">soubor.zip</a>
to znamená, že do parametru v adrese zapíšete jen název souboru,
Pamatujte, že diakritika a mezery do názvů souborů nepatří
********************************************************************** *********************/

//zde definujeme adresář v kterém jsou soubory ke stažení uloženy
$adresar = './download/';

//kontrola, jestli něco přišlo v adrese (název souboru)
if((!empty($_GET['file'])) && (trim($_GET['file']) != ''))
{
//kontrola jestli se někdo nesnaží získat soubor odjinud než z námi povoleného adresáře
if((strpos($_GET['file'], '..') === false) and (strpos($_GET['file'], '/') === false))
{
$adresa = $adresar . rawurldecode($_GET['file']);
$nazev = rawurldecode($_GET['file']);
if(file_exists($adresa))
{
header("Expires: Mon, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT");

header("Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate");

header("Cache-Control: post-check=0, pre-check=0", false);

header("Pragma: no-cache");

Header("Content-Length: ".filesize($adresa));

Header("Content-Disposition: attachment; filename=" . $nazev);

header("Content-Type: application/force-download");

header("Content-Transfer-Encoding: binary");

header("Pragma: no-cache");

header("Expires: 0");

@readfile($adresa);

}
else
{
header("http/1.1 403 Forbiden");
exit;
}
}
else
{
header("http/1.1 403 403 Forbiden");
exit;
}
}
else
{
header("http/1.1 403 403 Forbiden");
exit;
}
?>

Snad jsem tam nenasekal chyby...
krteczek
« 1 2
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.