Autor Zpráva
Jami
Profil *
Ahoj,
koukněte tady prosím. Nad vrchním menu se mi dělá občas mezera. Netuším čím to je. Už se v tom hrabu pár hodin, ale na nic nemůžu přijít. CSS je tady. Nenapadá někoho čím by to mohlo být. Řekl bych, že se tam něco pere, ale nevím.
PS: v CSS mám děsnej bordel,vím.
Jami
Profil *
Ještě bych dodal, že na horní menu se musí obvykle najet myší, aby se chyba projevila.
KGW
Profil
V IE je to nějaký ujetý.
Jami
Profil *
No ten zbytek není ani tak podstatný. Zajímá mě spíš co stou mezerou. Ale dík za upozornění.
Jami
Profil *
No ale koukám, že v IE6 to nedělá. Jenom v Opeře a FireFox
Plaváček
Profil
Jami

A když zkusíš do stylopisu přidat toto?

html {margin:0;padding:0}
Jami
Profil *
Plaváček
Zkoušel jsem, nepomohlo:-( A margin i padding mám nastavený v body i wrapper. To by mělo stačit, nebo ne?
Různě jsem zkoušel a zjistil, že když smažu obsah z topmenu (odkazy,vyhledávání), tak je vše v pořádku. Takže problém bude nejspíš někde tam.
Jami
Profil *
Tak přišlo na mě osvícení a nakonec to bylo tím, že jsem měl logo jako h1. Ale nejsem si moc jist včem je problém. Alespoň todle kdyby někdo poradil, ať vím. Rve se tam nejspíš height, ale jaký?

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: