Autor Zpráva
Jiří Bednář
Profil
Ahoj,
při testování svého CMS jsem přišel na to že některé servery (ic.cz) chápu \" a některé ne a musím \" nahradit '.
Ví někdo zda se tento problém dá nějak editovat v php.ini?
Děkuji.
sicario
Profil
Jiří Bednář
Co presne znamena chapat \" ?

Napr. toto je standardni chovani PHP:
echo "\"";  //vypise:  "
echo '\"';  //vypise:  \"
Jiří Bednář
Profil
myslim toto:

server 1:

echo \"<a href=\"\">neco</a>"\; //vypise: neco

server 2:

echo \"<a href=\"\">neco</a>"\; //vypise: <a href="">neco</a>

V tom je problem, na ic to je jako server 1 a server CVC je server 2 - to je problem.
panther
Profil
Jiří Bednář
echo \"<a href=\"\">neco</a>"\; //vypise: <a href="">neco</a>
jak můžeš escapovat hned tu první uvozovku?
Jiří Bednář
Profil
Zitra uploadnu ukazku na server CVC a uvidis.
sicario
Profil
Nechce se mi to hledat na php.net, ale
echo \"aaa";

skutecne nevyhodi parse error, ale jen Warning: Unexpected character in input: '\'.

Jiří Bednář
Ma tento zapis retezcu nejaky smysl? Dle meho nazoru je chybny.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: