Autor Zpráva
holi
Profil *
Dobrý den

Předem upozornuji že sem otravný takže se omlouvám pokud v teto diskuzy někomu něco nehezkého řeknu.

K tématu: Je možné že se to tu řešilo ale nic jsem nenašel tak se chci zeptat jestli by ste mě nenasměrovali na navod nebo topic kde se to řešilo. Můj problém je v tom že mám Dvě verze webstránek jena je CZ jedna anglicky a já chci nascriptovat určité věci jako uživatelé aby se mi kopírovaly z CZ tabulek do anglických a naopak


Předem děkuji za odpověď a doufám že jsem neobtěžoval zas moc....

Holi
Senky
Profil
A akou formou su pisane tie tabulky? Vlastne myslis databazu alebo nejako inak. Lebo ak databazu tak to hadam nie je problem...
holi
Profil *
Je to mysql dtabáze ;-) ...
gogy
Profil *
holi
a ked ich das vlozit do oboch naraz?
Ak som dobre pochopil. Ak nie skus este to trochu opisat.
tiso
Profil
holi - a otázka je?
uživatelé aby se mi kopírovaly z CZ tabulek do anglických a naopak
- to je zlý návrh, užívateľov by si mal mať len v jednej tabuľke a nie ich kopírovať. Preštuduj si niečo o správnom návrhu a normalizácii.
- niekoľko článkov o viacjazyčných weboch nájdeš a stránke http://php.vrana.cz
Holi
Profil
Opravdu mě to stýčí takto a členové byl jeden z příkladu je toho víc pls řekně te mi jak na to já prostě chci aby uživatelé byly regnutí na obouch verzich a nemuseli se registrovat vícekrát je to pro mě snažší ale děkuji za návrh určitě okuknu

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: