Autor Zpráva
niobamed
Profil
chcela by som sa opytat, ako by sa dali nacitat data z externeho suboru do stranky - chcela by som mat na stranke napr. drop down menu, v ktorom by boli na vyber clanky. Ked by som pridala novy clanok, mosela by som menit obsah menu na kazdej stranke a to by bolo velmi pracne. Da sa to nejak spravit, aby som to menu mala v inom subore.. Ale nemalo by to byt cez PHP, to mi server nepodporuje

A este jedno, je to v podtste to iste.. na urcitom mieste na strankach by som chcela mat nejaky text, ktory by som pravidelne aktualizovala.. zase aby som nemusela prepisovat stranky, da sa to nejak? tuto to zvykne riesit cez vlozeny ramec..existuje aj iny sposob?

dakujem
TFSi
Profil
Ale nemalo by to byt cez PHP, to mi server nepodporuje
1) ASP
2) Java Applet (aspoň doufám)
3) změna serveru.
repetepe
Profil *
Mozes to spravit cez javascript... do javascriptu sa daju napisat aj html tagy stylom document.write("<strong><em></em></strong>"); do toho javascriptu si hodis vec, ktoru chces pravidelne aktualizovat a v html das prepojenie na JS subor <script type="text/js" src="nazov-toho-suboru.js"></script>

Len neviem, ci je to dobre robit to cez JS, lebo niektori uzivatelia ho maju vypnuti.
Bubák
Profil
Javascriptem takto, ale důrazně nedoporučuji:
http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=8&topic=92142#4

repetepe
Len neviem, ci je to dobre robit to cez JS, lebo niektori uzivatelia ho maju vypnuti.
Vypustím většího strašáka, javascript neumí vyhledávače, takže stránky nebudou k nalezení.

Možnosti jsou tady: www.jakpsatweb.cz/include.html, pokud nezměníš hosting, přivjází pro tebe do úvahy první dvě možnosti.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: