Autor Zpráva
723novy723
Profil
Cau,
tak mi nastal problem takovej, kdyz zobrazim stranku v Exploreru v libovonym rozliseni a potom zkousim zmensit okno (co kdyby nekdo mel strasne maly rozliseni),tak mam stranku stejne zobrazenou,jako kdyz mam maximalizovano na velky rozliseni (1024x768).
ALE!
Kdyz to pustim napriklad ve firefox nebo opere v malym okne,tak se to ruzne zalamuje a hejbe se to od levyho okraje,no proste to nesedi.
Pokud vsak okno maximalizuju napr. na 1024x768, je to OK.
Nevite nekdo jak to napravit?
ninja
Profil
723novy723: dej odkaz na stranky, jinak ti tezko poradime.
723novy723
Profil
Ja mam zatim spusteno na localhost,tak to udelam co nejdrive.
Jinak ted jsem prisel na to,ze v podstate text a obrazky sedej,ale jde o to,ze pri zmenseni do maleho okna firefox a opera urezava pozadi.Mam pouzito pozadi jako obrazek v rozliseni 1024x815.
Bylo by nejspise potreba udelat vodoznak,nebo nevim jak to nazvat.
Majkl578
Profil
toto resi pevna sirka (tzn napevno nastavene pixely, ne %), zatim jsem se nesetkal s problemem pri jejim pouziti.
Bubák
Profil
Pokud se ti layout nerozpadá při různé velikosti okna v IE, tak by neměl být problém docílit stejného chování v ostatních prohlížečích.,
Hoď stránky někam na web, též napiš verzi IE, ve které testuješ, IE 6, IE7 a IE 8 se chová poněkud odlišně.
723novy723
Profil
Zdravim,tak sem asi prisel na to,ale stejne to moc vyreseny neni,protoze text pri zmensovani trochu plave vuci pozadi.
Vlastnost
background-position: neco...;


Bohuzel,jakmile tohle dam pryc,tak se obrazkove pozadi nevycentruje a je rozhozeny.
Nevite jak dal?

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: