Autor Zpráva
Fazol90
Profil *
Ahoj, mam program na seznam filmu, mel jsem v tom uz hokej... A da se tam ten seznam exportovat do souboru html podle ruznych sablon, proste parada :-) Ale kdyz mate seznam o 300 filmech, doplneny o ruzny info (automaticky to stahuje z CSFD), tak pak strasne dlouho trva nez se tato stranka nacte... Tak bych se chtel zeptat, jestli se neda vlozit nejaky kod do te sablony, aby to treba po 30 prispevcich vytvorilo dalsi stranku... Doufam ze ste me pochopili :-D Diky moc za pomoc :-)
Senky
Profil
Noo, ono riesim taky isty problem (tu), a bez databazy je to dost zlozite, lebo to musis delit nejako zvastne, cez urcity tag, alebo pocet slov, proste zolzite to je...
vynalezce
Profil
teoreticky by stacilo php a pouzit modulo nebo jak se to menuje (hodi to zbytek po deleni x:y) a if pokud je to nula vytvori to stranku x:y a do dalsiho souboru(pocet stranek) to pricte jedna vzdi pri pridani to pricte 1 k tomu co je v jinym souboru (pocet prispevku)

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: