Autor Zpráva
Maso
Profil
Ahoj nevíte jak udělat výpis ze složky??

Představte si složku ve které je např. 8 fotografíí

tak by se mi na indexu napsalo tato složka obsahuje 8 fotek....


Předem dík
Medvídek
Profil
Maso
Víme.

http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&topic=67509&forum=9&page=-1

a nebo :

<?php
function pocet($addr){
$adresar = opendir($addr);
$num=0;while ($soubor = readdir($adresar)){$num++;}
$num = $num-2;
echo '('.$num.')';
}
pocet($slozka);
?>



//EDIT - samozřejmě by to šlo ještě upravit pomocí is_dir, jak psal níže nightfish, abys nakonci nemusel odečítat -2.
nightfish
Profil
jde to například pomocí PHP
funkce: opendir, readdir, closedir, is_file, is_dir, pathinfo

EDIT: vida, pozdě

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: