Autor Zpráva
Andy Cawt
Profil
Dúfam, že to nie je primitívna otázka. Dá sa nejako vytvoriť formulár na prihlásenie ako je to na tejto stránke? Potrebujem mať server s podporou PHP? Tvorcovia používali PHP.
Ďakujem
Andy Cawt
Mistr
Profil
V PHP jsem sice naprostý laik, ale řekl bych, že ho k tomuhle potřebuješ. Nebo třeba ASP apod. Kdyžtak ať mě někdo ze zběhlejších kolegů opraví, abych Tě nemystifikoval.
Cody
Profil
Taky nejsem v PHP kovaný, ale myslím, že potřebuješ podporu PHP na serveru. To co odkazuješ je podle mně spřažení PHP s Java Scriptem, ale jak to udělat vážně nevím:-( Proč ti nestačí obyčejný HTML formulář?
Hugo
Profil
Na teto strance se vyuziva pro vstup HTTP autentifikace. Blizsi informace najdes v googlu. Da se to provozovat i pomoci php, ale pokud to vyslovene nepotrebujes, tak jsou imho lepsi sessions.
Andy Cawt
Profil
Viem, že čo nie je nevyhnutné, nie je potrebné blokovať, len som potreboval, aby si to mohli pozerať len ľudia, ktorých určím. Asi použijem BlueBoard.
Ďakujem za odpovede
wizard
Profil
Nedá se to náhodou řešit taky hlavičkou?
krteczek
Profil
ahojky řešil sem to kdysi, tady je zhruba kod jak by mohl vypadat:
<?

if (!IsSet($_SERVER["PHP_AUTH_USER"]))
{
Header("WWW-Authenticate: Basic realm=\"Hesla\"");
Header("HTTP/1.0 401 Unauthorized");
?><meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">Přístup pouze na uživatelské jméno a heslo.<?
exit;
}
else
{
if ($_SERVER["PHP_AUTH_USER"]!="honza") { ?><meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">Neplatné přihlašovací údaje! Budete přesměrován na hlavní stránku<meta http-equiv="Refresh" content="3; url=/" ><?; exit;}
if ($_SERVER["PHP_AUTH_PW"]!="jezevec") { ?><meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">Neplatné přihlašovací údaje! Budete přesměrován na hlavní stránku!<meta http-equiv="Refresh" content="3; url=/" ><?; exit;}
//tady je obsah toho co nechceš aby ostatní viděli



}
?>
Anonymní
Profil *
1. Nejako tomu kodu nerozumiem, a to som si precital celu knihu php :)

2. Skusil som to dat si to na svoju stranku, raz som dal uplne blbosti lebo som sa vtedy na ten kod este ani nepozrel, chcel som to vyskusat, a uz ma to na tu stranku nepusti vobec. iba napise ze zle heslo a hned presmeruje. Ani sa nameno a heslo nespyta :(

3. Nejake objasnenie toho kodu by nemohlo byt? Lebo som asi naozaj sprosty :)

Vopred dik
Hugo
Profil
Anonymní

Podivej se treba sem, nebo hledej na googlu
http://www.blackhole.sk/readme.php?id=32
Marbulinek
Profil *
Stranku si robim vo FrontPage 2003, a chcel by som sa spytat, ako spravit stranku, kt by si pytala heslo. (Napr. ze VIP a chcel by som tu stranku zamknut na 1 rovnake heslo, kt. by vedely len clenovia VIP) Poradte Dakujem odpiste na icq 333-005-093 alebo v tomto fore. Dakujem
new strankomaker
Profil *
Otázka... ako mám spraviť registracný a prihlasovací formular ...pocom prosím
Petr Tichý
Profil
new strankomaker
Marbulinek

Založte si laskavě svoje vlastní témata, kde česky a slušně popište Váš problém.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0