Autor Zpráva
fonsii
Profil
Ahoj mám na stránkách flash intro a potřeboval bych vědět jestli tam nějak jde dát to zatrhovací tlačítko u ktereho by bylo nespouštět při příští návštěvě a když ten člověk si to zatrhne a potom příjde tak se to intro nespustí. Jde to nějak?
Medvídek
Profil
fonsii
Asi bych to udělal přes cookies.
Hitman
Profil
fonsii
Jde to udělat přes IP, nebo přes cookies. Ale obě se dají obejít.
Medvídek
Profil
Hitman
IP bych zavrhl, spousty lidí nemá veřejnou IP, takže bys je mohl připravit o požitek z intra.
fonsii
Profil
A jak se to dělá přes ty cookies?
Medvídek
Profil
fonsii
Pokud bude zaškrnuté nespouštět, tak uložit do cookies a tu kontrolovat při další návštěvě.

Více o cookies třeba tady : http://www.linuxsoft.cz/article.php?id_article=436
fonsii
Profil
A mohl bys mi napsat přímo ten kód co mám do stránek vložit? Já se v tom návodu nevyznám
vynalezce
Profil
<?
if($_post["intro"]=="0"){
SetCookie ("intro", "0", time()+dobaplatnosti);
}
if($_post["intro"]=="1"){
SetCookie ("intro", "1", time()+dobaplatnosti);
}
if($_COOKIE["intro"]!="0"){
echo "intro";
}
?>
fonsii
Profil
To nefunguje. Nevím totiž jak tam mám dat to políčko na zaškrtávání
imploder
Profil
fonsii
if(!isset($_COOKIE["intro_navstiveno"])) zobraz_intro();
setcookie("intro_navstiveno", 1, time()+31536000); // cookie vyprší rok po poslední návštěvě 
imploder
Profil
fonsii
Pokud se má zaškrtnutím políčka okamžitě nastavit, aby se už intro nespouštělo, bez reloadu stránky, pak se ti bude hodit nastavování cookies Javascriptem.
fonsii
Profil
To intro se nejmenuje intro ale flash1. Takže to

<?
if($_post["intro"]=="0"){
SetCookie ("intro", "0", time()+dobaplatnosti);
}
if($_post["intro"]=="1"){
SetCookie ("intro", "1", time()+dobaplatnosti);
}
if($_COOKIE["intro"]!="0"){
echo "intro";
}
?>


mám dát do hlavičky

a to

if(!isset($_COOKIE["intro_navstiveno"])) zobraz_intro();
setcookie("intro_navstiveno", 1, time()+31536000);


mám dát do toho checkboxu?

Je to takhle správně?

<input type="checkbox" name="formcheckbox1" value="if(!isset($_COOKIE["flash1_navstiveno"])) zobraz_flash1();
setcookie("intro_navstiveno", 1, time()+31536000);>


Moderátor Mistr: Tip pro příště - kód vkládej pomocí .
fonsii
Profil
Pořád to nejde. Mohli byste mi sem dát prosim celej ten kód i s tím tlačítkem abych to tam jenom vložil?

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: