Autor Zpráva
lola2
Profil
jak vytvořit nutnost přihlášení na stránky? - potřeebuji aby pouze registrovaní uživatelé mohli na část stranek ide to nějak udělat?
Taps
Profil
lola2
jde to pomocí:
1) php
2) php + mysql
3)javascript
lola2
Profil
inak ne? chtěl sem se bez tohoto obejít? web mám pouze pře html a css
Hitman
Profil
Možná by to šlo i v asp, ale tomu nerozumím. Rozhodně se bez serverového scriptu neobejdeš.
Radek9
Profil
HTML autorizace. Tím myslím htaccess a htpasswd.
srigi
Profil
Radek9
nj, v podstate mas pravdu, ale zaheslovanie stranky a registracia su dve odlisne veci. Tazko si predstavit, ze registrovanie noveho uzivatela sposobi zapisanie potrebnych udajov do .htpasswd (nastal by problem s atomicitou procesu a konzistenciou suboru).
habendorf
Profil
HTML autorizace. Tím myslím htaccess a htpasswd.

Takže spíše http autorizace ;o)
Alastor_Kopal
Profil
No já bych doporučil php + MySQL přistupné a nedělá až zas takové problémy. (napřiklad mě nešlo zapisování do souborů sql je lepší)

Ale jestli to chceš narychlo, nechceš to pochopit a jen udělat tak mi napiš na mail GolemX2@centrum.cz
Radek9
Profil
Jj, sorry. myslel sem http :D. Jo a teď si taky vyvíjím registraci a přihlašování jen v PHP. Je tam zatím jen možnost přidávání článků, ale hodlám se to rozšířit.
lola2
Profil
pochopit bych to chtěl ale PHP není tak jednoduchý kor pokud ste samouk esi máte nějaký kvalitní návod na roblematiku PHP prosím o link
Jan Tvrdík
Profil
lola2:
esi máte nějaký kvalitní návod na roblematiku PHP prosím o link
Seriál PHP
marek094
Profil *
de to i přes javascript!
tiso
Profil
marek094: a tak, aby to nešlo obísť?
Bubák
Profil
tak, aby to nešlo obísť?
To je menší problém. Ale jak se javascriptem zjistí, kdo je registrovaný?
ah01
Profil
tiso:
http://diskuse.jakpsatweb.cz/?action=vthread&forum=3&topic=68533&page=0#22

Bubák:
Bez pomoci serverové aplikace by bylo potřeba seznam registrovaných uživatelů udržovat ručně v JS kódu. To bezesporu není moc praktické ani příjemné pro administrátora.
Anonymka
Profil *
Já to vůbec nechápu. Potřebuji pro své stránky registraci a přihlašování, ale nevím kam to vložit.
Pracuji na webnode
jenikkozak
Profil
Anonymka:
Obávám se, že systém Webnode Vám v bezplatné verzi takovéto přihlášení udělat neumožní. Ty placené služby jakýsi přístup pod heslem umožňují, osobní zkušenost s tím však nemám.
preca1
Profil
Zdravim,
vlož to do souboru. Neni zač. Ahoj.



Založ si vlastní vlákno, do kterého popiš, co všechno si zkusila (případně dej odkaz na živou ukázku) a co chceš.
charlie2806
Profil
A co .htaccess?

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: