Autor Zpráva
Lokutus7323
Profil *
Dobrý den(tedy spíš už večer),
umím dělat stránky v HTML, CSS , PHP ,atd se statickou podobou(dále skinem) s extrním CSS. Samozřejmě umím vyřešit změnu CSS uživatelem. Ovšem viděl jsem u složitějších systémů (phpBB,atd), že ve svých skinech(stylech) nemají jen CSS soubory,ale i HTML, které se dle měhé ějak vloží do stránky a použijí jako šablona..a stránka jde prvě pomocítohoto "externího HTML" celá překopat.

A já bych se chtěl zeptat, jestli byste mi nemohli poradit nebo vysvětlit, jak něco podobného vytvořit? popřípadě, nasměrovali na nějaké články zabývajících se touto problematikou?

Děkuji
pctipy
Profil
když se vyznáte v php mohl bys te poradit?
tiso
Profil
Lokutus7323 - prejdi si zdroják nejakého redakčného systému, ktorý podporuje šablóny.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: