Autor Zpráva
martinko6135
Profil
Dobrý deň
ako nakódujem /to je jedno v čom či php alebo html/ mail formulár aby tam bolo na vyber akému mailu to chcem poslať aby tam bolo asi takto na vyber to vyskakovacie menu:

<select name="platforma" size="1">
<option value="mail1@xxxx.xx">Miro
<option value="mail1@xxxx.xx">Jozo
<option value="mail1@xxxx.xx">Martin
<option value="mail1@xxxx.xx">Marek
</select>

A uz potom len klasika: meno, priezvisko a samotna sprava
Nasiel som nejake formulare ale tie boly len na jeden mail a tak som sa teda obratil sem.......
Ďakujem
SwimX
Profil
martinko6135
do formuzláře vložíš tvůj html kód se selectem.
a do php potom
mail($_POST['platforma'], predmet, text, FROM+hlavicky)
jak na mail a hlavičky a kódování: Nejčastější potíže s PHP- #2 mail
martinko6135
Profil
SwimX
Diky za radu, ale nemozes mi sem napisat cely kod? lebo tomu vobec nerozumiem...diky moc

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0