Autor Zpráva
romanfic
Profil
zdravím vás...
potřebuju poradit.. jak mám začít s fotogalerii v php bez sql? nechci kod! chci nakopnout abych na to přišel sám. všechny moje pokusy selhaly... mám vlastní win2003 s ISS a php. na tom to chci zprovoznit. a mělo by to být něco jako fotky mám na tom serveru. a galerie bude jen otvírat složky s náhledy a po kliknutí roztáhne na monitor....

navodu tu máte hodně.. ale nejsem schopny nic poradneho s toho vymyslet....

díky za jakoukoliv odpověď...
Medvídek
Profil
postačí výpis ze složek s omezením na obrázky, skript na generovani miniatur, vytváření složek, upload do složek. (Dále se může hodit počet souborů ve složce, datum vytvoření složky a řazení složek.) A pokud chceš mít více vymakanou galerii, můžeš použít XML :)

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: