Autor Zpráva
blast3r
Profil
Jak spravim, ze zapisem retazec do obrazka, napr. ako je to spravene tuto???(Pomocou PHP, viem ze to bude nieco s imagecreate alebo take nieco)
http://hulan.cz/blog/item/microsoft-genuine-advantage-budete-si-softwa re-kupovat#comment11922
blast3r
Profil
Kebyze si nepomozem sam, tak tu budem cakat asi do dochodku:(((
Tu je to, co som chcel, ale nikdo mi to nepovedal:(

<?php
$im = imagecreate(55, 15);
$bg = imagecolorallocate($im, 255, 255, 255);
$textcolor = imagecolorallocate($im, 0, 0, 255);
imagestring($im, 5, 0, 0, $_GET['text'], $textcolor);
header("Content-type: image/gif");
imagegif($im);
?>
Dero
Profil
blast3r

No vidíš, jak jsi investigativní. Časem se naučíš takovou prkotinu najít za minutu. Chce to jen hledat a hledat a ...
peta
Profil *
blast3r Protoze se nezeptas ve foru s PHP, tve minus. Navic nesmis ocekavat vysledek do 5 minut.
Acci
Profil
http://doublethink.cleverweb.cz/?page=3&flag=permalink&rid=10
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.