Autor Zpráva
joe
Profil
Zdravím,

nepracuje tady někdo taky s takovou technologií? Nevím proč, ale při nastavení forwardu na přesměrování se nepřesměruje.
Dám příklad:

Mám formulář, který vede na url .../proved
Něco se provede a potom se má přesměrovat na stránku s url třeba .../hotovo

Problém je ale v tom, že se mi načte stránka patřící k url /hotovo, ale url zůstane pořád /proved, takže nedochází k redirectu, i když ho mám v configu nastaven..

Možná

Neví někdo, kde by mohl být problém?

Díky

---
Prosím o změnu titulku, nechtěně jsem to odeslal "Struts, Tiles a nefunkční redirect i když je v configu nastaven" Díky
Moderátor Chamurappi: Moc dlouhé, musel jsem to zkrátit.
hauso
Profil *
nevim zda jsem to spravne pochopil ale
predpokladam ze mas
stranku napr formular.htm
po odeslani kde mas napr <form action="proved.php"...>
tedy po odeslani formulare se nacte stranka proved.php

ted presne nechapu proc to chces presmerovat nekam jinam
jedine co mne napada ze chces zobrazit nejake info ktere by se melo napr zmenit
tedy napr po odeslani formulare se ma zobrazit nejake info napr "sprava byla odeslana",
a nasledne by se mela nacist stranka napr uvod.htm

osobne bych to resil asi nasledovne
do proved.php bych definoval v hlavicce refresh na jinou stranku:
<META HTTP-EQUIV="refresh" CONTENT="5; URL=http://www.domena.tld/uvod.htm">
prva hodnota v CONTENT (5) udava cas v sekundach nez dojde k presmerovani.
hauso
Profil *
sorry par krat jsem to prepsal a nektere fraze se zbytecne opakuji,
ale snad se v tom vyznas....

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: