Autor Zpráva
Ben
Profil *
Zdravím rád bych si vytvořil hru. Mám ji promyšlenou prostě


udělám tabulku na určité parametry

bude mít 6x6 buňek

v databázi si vytvořím 2 sloupce - "sloupec" a "radek"

pohyb nebude dělat problém - prostě jem přičtu nebo odečtu 1 od urciteho sloupce (sloupec nebo radek)

ALE jak zobrazit tu polohu nechci mit v tom scriptu 36 if a elseif (6x6) jde to snadneji ?
Kalby
Profil
to je nejaky divny, nejspis bys nepotreboval ani databazi, udelal bych to klasicky pres vicerozmerny pole, to bude nejjednodussi
Nox
Profil
Ben
ALE jak zobrazit tu polohu nechci mit v tom scriptu 36 if a elseif (6x6) jde to snadneji ?
A ty snad vypisuješ každý políčko zvlášť?

pseudo
for( $i 6 opakování)
  echo tr
  for( $j 6 opakování)
    echo td
    if poloha echo class tady
    echo /td
  /for
  echo /tr
/for


Kalby
No předpokládám že chce abys mohl ve hře pokračovat i po zavření prohlížeče nebo později (pbbg)
Ben
Profil *
$i a $j jsou pozice ? Takže je nadefinovat a je to ?
Alastor_Kopal
Profil
kde si můžu přečíst o pseudo ? tohle vidím poprvé ! google mi toho moc nevyplivl
tiso
Profil
Alastor_Kopal - založ si vlastnú tému. Nie si tu prvýkrát, riaď sa láskavo pravidlami diskusie.

Moderátor Mistr: Již se kolega Alastor_Kopal Tvými radami, tiso, řídil a vlastní téma si založil.
Ben
Profil *
Hmm

<table border="0">
<?php 
for( $i 6  jaký opakování ?) echo"<tr>"; for( $j 6 opakování) echo"<td>"; if poloha ? echo"class tady echo </td> </for>"; echo"</tr> </for>"; ?>


Moderátor Mistr: V povzdechu hmm jsem Ti jedno písmeno m musel umazat. Zde na diskusi totiž shluk tří písmen m za sebou funguje jako jakási vábnička pro moderátoy, aby se na dané téma podívali, že v něm něco není v pořádku. To ale asi nebyl tento případ, co?

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: