Autor Zpráva
Sniper
Profil *
zdravíčko mam dotázek ohledně refreshe

mam straku s vyhledavanim v ktere jsou nejaka data z formulare...
skript mi vyhleda co jsem hledal a u každe nalezené položky jsou tlačítka z možnosti upravit..
kliknu na upravit upravím zaznam a kliknu na tlacitko zpet ktere vola history.go()
a ted k problemu vratim se zpet na seznam s vyhledanymi položkami ale udaje jsou tam stale staré pred změnou, musim ručně kliknout na refresh a potvrdit ze chci znovu odeslat data.. exsistuje něco jako refresh na tento problem? klasicky meta tag refresh je neupouzitelny kvuli perioditě..

Předem dík a Rady
Taps
Profil
Sniper
v php se existuje přesměrování pomocí header
Sniper
Profil *
header
takže to řešit přesměrováním???
Sniper
Profil *
to se mi zda divnéé...něják to vyřešit jako že mu pošlu proměnou která spustí příkaz na refresh...existuje příkaz na jednorázový refresh aby zustali načtené proměné???
vynalezce
Profil
existuje příkaz na jednorázový refresh aby zustali načtené proměné???

leda poslat je v getu hodit je do cookies nebo ulozit do db a nacist je
Sniper
Profil *
vynalezce:
nechutně zbytečně složité, přitom každý prohlížeč má tlačítko aktualizovat které udělá přesně to co chci ale do skriptu to nenarvu :(
MrVain
Profil
Tvoj problem nie su cookies,browser ale cache management ! :D

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: