Autor Zpráva
Bonetti
Profil *
Zdravím,

mám problém ve všech prohlížečích mi to funguje tak jak má jen v ie 8 se se scriptem nedá hnout. Takže se ptám dá se s tím nějak hnout?:)

diky za odpovědi
Radek9
Profil
Můžeš upřesnit dotaz?
tiso
Profil
Bonetti - doplň si to na 10-ty riadok v css.
Bubák
Profil
Takže se ptám dá se s tím nějak hnout?
Dá.
Chamurappi
Profil
Reaguji na Bonetti:
Pokud ti stránka funguje dobře v sedmičce, přidej <meta> značku, která osmičku přepne do sedmičkového režimu, a problém zmizí.
Chceš-li konkrétní radu, nezapomeň příště zmínit adresu problematické stránky, nejsme jasnovidci.

Mimochodem, element s id="box5" neexistuje, proto ti skript na řádku 46 hází chybu.
Bonetti
Profil *
Zdravím,

Omlouvám se že jsem zde neumístil odkaz www.bonetti-design.tym.cz byl už včera večer, tak mi to nějak vypadlo:-)

Chamurappi děkuji

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: