Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Annonym Profil * |
Ahoj potrebuji se zaptat proc mi nechce IE7 udelat hoover menu, problem je nejspise v visibility:visible; Kod mam takto:
<div class="menudiv"> <font class="menufont"> <ul id="hlavniMenu"> <li><a href="">TEMA</a> <ul> <li><a href="">Pododkaz 11</a></li> <li><a href="">Pododkaz 12</a></li> <li><a href="">Pododkaz 13</a></li> </ul> </li> <li><a href="">TEMA</a> <ul> <li><a href="">Pododkaz 21</a></li> <li><a href="">Pododkaz 22</a></li> <li><a href="">Pododkaz 23</a></li> </ul> </li> </ul> </font> </div> A stylopis: ul#hlavniMenu { position:absolute; left: 0px; width:150px; height: 25px; } ul#hlavniMenu, ul { padding:0; margin:0; list-style-type:none; } ul#hlavniMenu ul { position:absolute; top:0; left:150px; visibility:hidden; } ul#hlavniMenu li { position:relative; width:150px; height: 35px; } ul#hlavniMenu a { background-image: url('Tlacitko.bmp'); height:30px; margin-left:0px; color:Black; display:block; text-decoration:none; width:100%; } ul#hlavniMenu a:hover, ul#hlavniMenu li:hover a, ul#hlavniMenu li.hover a { background-image: url('Tlacitkohoover.bmp'); color:White; text-decoration:underline; } ul#hlavniMenu li:hover ul a, ul#hlavniMenu li.hover ul a { background-image: url('Tlacitkohoover.bmp'); color:red; } ul#hlavniMenu li:hover ul a:hover, ul#hlavniMenu li.hover ul a:hover { background-color:black; color:white; } ul#hlavniMenu li:hover ul, ul#hlavniMenu li.hover ul { visibility:visible; } ul#hlavniMenu li li { border:none; padding:0; background-color:white; } ul#hlavniMenu li { behavior: url(hover.htc); } Nevite nekdo proc s tiom ma IE problem?! |
||
Annonym Profil * |
#2 · Zasláno: 21. 6. 2009, 18:48:06
Tento rpoblem sem jiz poresel, ale nastava mi tu drzhy problem a to ten ze se mi text pri jakemkoliv velikosti neustale zarovnava nahoru, nevite jak to odstranit? A zarovnavat ho na stred? Respektive kam dodat potreebni zapis
|
||
Annonym Profil * |
#3 · Zasláno: 21. 6. 2009, 20:07:33
Tak dekuji fsem za radu
|
||
Anonym 2 Profil * |
#4 · Zasláno: 21. 6. 2009, 20:41:51
Taky moc děkuju.
|
||