Autor Zpráva
Ales
Profil *
Dá se ve formuláři nahradit tlačítko odeslat obrázkem...
ronnie
Profil
Bez problémů, ale není to příliš doporučováno...ale pokud ti to pomůže, můžeš se podívat na kód stránky weblog.ronnieweb.net/?search=1
neuromancer
Profil *
na to je kod
<input image blbla......
peta
Profil *
Ales
www. jakpsatweb.cz HTML formulace input
mas tam spousta moznosti, navic na cokoliv muzes navazat udalost onclick="submit()"
BLASTER22
Profil
lepsi je pouzit <button type=submit> nazev <img src="obrazekvtlacitku.gif"> </button>
BLASTER22
Profil
mezi button a /button nemusi byt text, muze tam byt jen obrazek
Matthew
Profil
lenze button sa zapisuje <input type="button" ...> resp. XHTML <input type="button" ... /> a nie <button></button> a konkrétne odosielací button je <input type="submit" />.
Viac na http://www.jakpsatweb.cz/formulare-html.html#input
BOBer
Profil *
a co treba takhle <input type="submit" value="" style="background: url('obrazek');" />

a kdyz mas obrazek o velikosti treba 32x32 - <input type="submit" value="" style="background: url('obrazek');width:32px;height:32px" />
Chamurappi
Profil
Reaguji na Matthewa:
Element <button> existuje a těší se vynikající podpoře.
Na JPW zjevně chybí. Ve většině případů je nepotřebný. Jeho jedinou (a podstatnou) výhodou je, že může obsahovat jiné elementy.
Nastěnka
Profil
Odkaz: http://interval.cz/clanek.asp?article=2358
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.