Autor Zpráva
Lama2
Profil
Dobrý den,
všem, kteří mi budou popřípadě nadávat, že chci brát direct link od Microsoftu a SkyDrive se omlouvám. SkyDrive dříve šel link přímý normální na stahovaní, jenže teď se po + - 20 hodinách mění.. Nicméně jsem přišel na to, jakým způsobem by to asi mělo vypadat, aby to generovalo pořád viz: (jako příklad jsem zvolil JW Player zabalený v archivu)
http://test-123.ic.cz/test.html
Když se klikne na stáhnout všechno jede, ale já bych potřeboval do php napsat nějaký script, aby to tahalo rovnou z odkazu download.php?neco.zip apod, jelikož se v php moc neorientuji tak nevím. Potřeboval bych tam prostor na pár věcí a nechci je mít přímo na webu kvůli trafficu.

Generovací kód u všeho je(celý kód):
<a id="download" href="javascript:$SelfPage.Download()">Stáhnout</a>

a kód pro ten příklad přehravače je:
    <script type="text/javascript"> 
    var $SelfPage = new function()
    {
        var _download = 'http\x3a\x2f\x2fv4jgjq.blu.livefilestore.com\x2fy1pYr972PHow4PsMoJNOMhLdo9NUdGs90cA_rPz_pvJ_PoX8TxYmPmh9uz3EDnLFOSWJd4I0d-UAF7H9lle7j5XxiYJ35fsx9qm\x2fprehravac.zip\x3fdownload';
        var _demote = 'http\x3a\x2f\x2fv4jgjq.blu.livefilestore.com\x2fy1pYr972PHow4PsMoJNOMhLdo9NUdGs90cA_rPz_pvJ_PoX8TxYmPmh9uz3EDnLFOSWJd4I0d-UAF7H9lle7j5XxiYJ35fsx9qm\x2fprehravac.zip\x3fdownload';
        var _dirty = false;
 
        this.MarkDirty = function() { _dirty = true; }
        this.Download = function()
        {
            if (_dirty)
            {
                _dirty = false;
                window.location = _demote;
            }
            else
            {
                window.location = _download;
            }
        }
    }
    </script> 

Teď bych rád dopsal něco, aby to jelo hned z toho linku a nemuselo se klikat na stáhnout, ale po napsání linku do prohlížeče to automaticky jelo. Všem moc děkuji, kdo mi poradí tak ho v budoucnu určitě nějak odměním. Díky ještě jednou
keeehi
Profil
v jednom momentě fungují oba odkazy, takže klidně můžeš použít jeden z nich
\x3a = :
\x2f = /
\x3f = ?
stačí to nahradit a máš odkaz

echo "<a href=\"".str_replace(array("\x3a", "\x2f", "\x3f"),array(":", "/", "?"),"http\x3a\x2f\x2fv4jgjq.blu.livefilestore.com\x2fy1pYr972PHow4PsMoJNOMhLdo9NUdGs90cA_rPz_pvJ_PoX8TxYmPmh9uz3EDnLFOSWJd4I0d-UAF7H9lle7j5XxiYJ35fsx9qm\x2fprehravac.zip\x3fdownload")."\">odkaz</a>";
Lama2
Profil
děkuji za rychlou odpověď, ale ja měl na mysli, ještě trochu něco jiného, potřeboval bych, aby se download.php?soubor=prehravac.zip po tomhle napsaní stahovalo, nemůžu použít tenhle odkaz, co z toho vyjde, protože se mění, proto potřebuji, aby se to stahovalo rovnou. Možná se tam jenom něco doplní jsem na to lama.. Díky moc a potom napiš e-mail, abych tě když tak mohl kontaktovat s nějakou odměnou.
Lama2
Profil
aha, tak já jsem úplná lama neuvědomil jsem si, že \x3a = :
\x2f = /
\x3f = ? , takže se i tenhle link mění a postupem času nejspíš nepůjde, i když jsem zmaten..
Lama2
Profil
tak to potom asi nejde získat přímý link ze skydrive ach jo. . nevíte o něčem, co by bralo soubory 10-50 MB a mělo hotlink ? Jedině vím asi getdropbox a ještě, aby to bylo free. díky
keeehi
Profil
to víš že to půjde
pomocí file_get_contents("stranka.com"); získáš zdrojový kód, v něm najdeš ten javascript z něho vybereš tu adresu a pošleš si jí upravenou do prohlížeče.


Můžeš sem dát link na tu stránku?
Lama2
Profil
http://skydrive.live.com/

Jenže tohle jsem nalezl v kódu u toho souboru a to se taky pravidelně mění dnes už to nejde.
nevíte o něčem, co by bralo soubory 10-50 MB a mělo hotlink ?
keeehi
Profil
Já myslel odkaz na stránku na které je ten odkaz pro stažení.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: