Autor Zpráva
Shader
Profil
Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli nevíte jak udělat aby se mi přičítal čas, jakože:
00:00 by to začalo a postupně by se přičítalo 00:01, 00:02 atd... Předem díky... ;-)
keeehi
Profil
html
<html>
   <head>
      <meta http-equiv="Content-type" content="text/html; charset=windows-1250">
      <link rel="stylesheet" type="text/css" href="listy.css">
   <script type="text/javascript" src="cas.js"></script>
   </head>
   <body bgcolor="#496F48" text="black" link="754305" alink="754305" vlink="black">
    Uběhlo <span id="cas">00:00:00</span> od načtení stránky<br>
    Aktuální čas je <span id="datum">00:00:00</span>
   </body>
</html>


js
function gid(a){
 return window.document.getElementById(a)
}

function obnovCas(){
	 aktuals= aktuals +1 ;
	 if(aktuals > 59) {
	  aktuals= 0;
	  aktualm= aktualm + 1;
	 }
	 aktualnicas = ((aktualh<10) ? ("0"+aktualh) : aktualh) + ":" + ((aktualm<10) ? ("0"+aktualm) : aktualm) + ":" + ((aktuals<10) ? ("0"+aktuals) : aktuals);
	 if(gid("cas")){
	   gid("cas").innerHTML = aktualnicas;
	 }
}

function obnovDatum(){
  datum = new Date();
  aktualnidatum = ((datum.getHours()<10) ? ("0"+datum.getHours()) : datum.getHours()) + ":" + ((datum.getMinutes()<10) ? ("0"+datum.getMinutes()) : datum.getMinutes()) + ":" + ((datum.getSeconds()<10) ? ("0"+datum.getSeconds()) : datum.getSeconds());
	if(gid("datum")){
	  gid("datum").innerHTML = aktualnidatum;
	}
}



aktuals=00;
aktualm=00;
aktualh=00;

window.setInterval("obnovCas()", 1000);
window.setInterval("obnovDatum()", 1000);
Shader
Profil
Trošičku sem si to poupravil, ale jinak perfektní... Moc díky chlape.. ;)

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0