Autor Zpráva
4li
Profil
Ahoj.

Nasa firma ma cez 4.000 zakaznikov, ktory maju u nas registrovanu e-mail adresu. Na posielanie "newsletters" pouzivam obycajnu funkciu mail(). Vela zakaznikov tento e-mail nevidi, lebo skonci ako Junk/Spam. Existuje nejaka moznost, ako seriozne zabezpecit to, aby vsetci nasi zakaznici tento e-mail dostali do svojich dorucenych sprav nie do spamu?

Dik moc.
Radek9
Profil
Napsat spisovně česky nějakou zprávu a dodat odkaz.
4li
Profil
Radek9
Jedna sa o anglicku firmu, takze je to tym padom trochu zlozitejsie.

Neexistuje nejake technicke riesenie, napr. na sposob toho, ze by bol e-mail elektronicky podpisany a tym padom verifikovany, ze pochadza od nas a ze prijimatel je nas zakaznik.

Netusim, len sa pytam.
Radek9
Profil
Pokud by tam byl podpis, tak by to snad do spamu nespadlo.
4li
Profil
Podpis tam samozrejme je.

Neporadi nikto?
Mike8748
Profil
4li
zalezi jak to posilas (konkretni format emailu)
jestli je to html mail, tak musi mit spravnou strukturu, obsahovat konkretni elementy,...
atd atd

kazdopadne, ten komu to prijde jako spam/junk tak pokud je ochotnej spolupracovat (pripadne to posli sam sobe nekam), tak si necha zobrazit kompletni hlavicky emailu, a tam bude i jedna urcujici proc email neprosel spam filtry, resp kteryma konkretne. podle toho je treba se dale zaridit.
4li
Profil
Mike8748
Dik za odpoved.

Toto je jeden z e-mailov, ktory bol oznaceny ako "junk", ale v hlavicke nic o tom nevidim.

Return-Path: <carla.brown@glamourstarslive.com>
Delivery-Date: Fri, 10 Jul 2009 15:02:07 +0200
Received: from s193302240.websitehome.co.uk (s193302240.websitehome.co.uk [87.106.69.86])
	by mx.kundenserver.de (node=mxeu6) with ESMTP (Nemesis)
	id 0MKsUu-1MPFjo05z6-000Hzf ; Fri, 10 Jul 2009 15:02:07 +0200
Received: from [127.0.0.1] (helo=infongd8291.rtr.kundenserver.de)
	by s193302240.websitehome.co.uk with esmtp (Exim 3.36 #1)
	id 1MPFEk-0002ey-00; Fri, 10 Jul 2009 14:29:58 +0200
Received: from user (see x-sender-info)
    by infongd8291.rtr.kundenserver.de with local
    id 0Xgp1l-1MPFEb40kK-0002et; Fri, 10 Jul 2009 13:29:49 +0100
X-Sender-Info: <192241742@infongd8291.rtr.kundenserver.de>
Date: Fri, 10 Jul 2009 13:29:49 +0100
Message-Id: <0Xgp1l-1MPFEb40kK-0002et@infongd8291.rtr.kundenserver.de>
Precedence: bulk
To: 
Subject: New Payment Options on Glamour Stars Live!
MIME-Version: 1.0
Content-type: text/html; charset=utf-8
From: Carla Brown <carla.brown@glamourstarslive.com>
Reply-To: Carla Brown <carla@glamourstarslive.com>
Envelope-To: carla@glamourstarslive.com
X-EsetId: 63F0E12A93E5C8607CF6E17C9AB488

DoubleThink
Profil *
Spam filtry většinou hledají nestandardně sestavené maily (s chybějícími nebo přebývajícími hlavičkami, s neobvyklým kódováním a podobně). Je rozumné používat nějakou třídu. Třeba PHPMailer.

Neexistuje nejake technicke riesenie
Ano, RSS. Newsletter je tak trochu sto let za opicemi.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0