21. září bude sraz! Od 18.00 v restauraci Tradice v Praze u Anděla
Autor Zpráva
Ken
Profil *
Zdravim, delám databázi klientů, je to v PHP a mysql, mam formulář, kde si vyberu kriteria, podle kterých se mi vypisi klienti, ale udaju u nich je hodne, tak je to dlouhy i kdyz mi to vypisuje jen nekolik klientu, tak jsem si na techto strankach sehnal jawa scriptik, kde se vam objevi jen nektere informace a po kliknuti se objevi zbytek. Presne podle tak jsem to chtel. problem ale je, ze mi to funguje jen u prvniho cloveka :
<script>
function zobrazSkryj(idecko){
el=document.getElementById(idecko).style;
el.display=(el.display == 'block')?'none':'block';
}
</script>
<style>
h3 {cursor: pointer; cursor: hand; text-decoration: underline}
.skryvany {display: none}
</style>

...

<h3 onclick="zobrazSkryj('oddil1')">Nadpis</h3>
<div id="oddil1" class="skryvany">
První oddíl: bla bla bla text</div>
<h3 onclick="zobrazSkryj('oddil2')">Nadpis druhého oddílu</h3>
<div id="oddil2" class="skryvany">
Druhý oddíl: bla bla bla text</div>

JS nedelam nejak moc, ale chapu ho, problem je v tom, ze jsou tam zadane oddily, ktere odkryvaji urcite sekce, ale jak udelat, aby se tam menila promenna podle cisla klienta, ktery se nacte... no doufam ze jste to pochopili :)
Pokud to nekoho napadne, jak to udelat, nebo se nekdo v JS+php citi jako doma, tak mi please napiste na icq: 138414262
dik moc
Leo
Profil
Zkusil bych

var el = .....

Leo
Ken
Profil *
Dik Leo, ale vubec jsem to nepochopil, mohl by jsi to popsat trochu podrobneji?
Leo
Profil
No, ja to netestoval, jestli to pomuze, ale v te fci mate

function zobrazSkryj(idecko){
el=document.getElementById(idecko).style;
el.display=(el.display == 'block')?'none':'block';
}

Coz znamena, ze "el" vytvarite jako globalni promennou. Rikal jsem si, ze by mohlo pomoct prepsat to prvni prirazeni na var el = ..., pak by to byla promenna lokalni, ale mozna to na to nebude mit vliv, nemam ted cas se tim zabyvat, ale pozdeji se na to urcite kouknu, Leo
Leo
Profil
Ale jeste spis jde o to, ze ten element na zacatku nema .....style.display nastaveny na "block", to byste totiz musel napsat do html kodu neco takoveho:

<div style="display: block"...

To je obvykla zrada pri CTENI vlastnosti objektu style (ten se vztahuje jen na inline styl). Leo
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0