Autor Zpráva
x
Profil *
Mám dva dotazy
1. Jak mám uložit zdrojový kod nějaké stránky do proměnné v php?
2. Existuje nějaký způsob jak vyplnit pole ve formuláři pomocí scriptu a pak je odeslat a jestli ano tak prosím napište jak?
Str4wberry
Profil
1)
$promenna = file_get_contents("nějaká stránka");

2)
poleVeFormuláři.value = "vyplněno";
formulář.submit()
x
Profil *
dík
x
Profil *
Nevěděl byste ještě někdo jak uložit zdrojový kod rámu stránky vyžadující autorizaci? Login samozřejmě mám, ale přes file_get_contents() mi to nejde i když jsem zalogovaný.
tiso
Profil
x [#4]
CURL
x
Profil *
Poradíte mi co zde mám špatně? Vypisuje mi to "1", ale mělo by to vypisovat tu stránku, jinak přes cURL nevím jak to udělat z těch návodů co jsem viděl se to moc pochopit nedá.

<?php

     $params = array('http' => array(
                  'method' => 'GET',
                  'header' => "Cookie: user=**\r\n" . 
                              "Cookie: password=***\r\n" . 
                              "Cookie: server_id=cs13\r\n"

               ));
     
     $ctx = stream_context_create($params);
     $fp = fopen("http://www.****.cz/index.php?action=login", 'rb', false, $ctx);
     
     $response = stream_get_contents($fp);
 if ($response = true) {echo $response;}else{echo "false";}

?>
tiso
Profil
x:
if ($response = true) {echo $response;}else{echo "false";}

zmeň na:
if (false != $response) {echo $response;}else{echo "false";}

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0