Autor Zpráva
Kamhal
Profil *
Rad bych udelal na strankach jednoho sportovniho tymu "banner" kde by se mi cyklicky po 5s stridali loga sponzoru a zaroven aby po kliknuti na toto logo ten obrazek funogval jako odkaz na stranky toho konkretniho sponzora...
roberta
Profil
dá sa to napr. pomocou flash-u
http://www.tutorialized.com/view/tutorial/Full-flash-Banner/20583
Kamhal
Profil *
super diky, spis sem premejslel, jestli by to neslo nejak v PHP, ale nepodarilo se mi prijit na to jak... =(
MCKAY
Profil
V php by to šlo asi dost obížně:-D. Vše se odehraje na serveru a zbytek přijde ke klientovi jako čistý html, css a javascript, jedině snad, že by sis to napsal v js a potom to pomocí echa vypsal. :-)
Kamhal
Profil *
js se mi pouzivat nechce, protoze bejva dost casto zakazanej... ale kdyz sem se nad tim zamyslel znova, tak to proste jinak nez ve flashi udelat nejde...
Nicmene diky za rady ;o)
Bubák
Profil
js se mi pouzivat nechce, protoze bejva dost casto zakazanej...
Ve flashi bych to nedělal, bývá časta zakázaný ;-)
Neznám statistiky, jestli se časteji zakázán flash, nebo JS, ale řádově to vyjde na stejno. Já osobně byh použil JS:
- nemusím kupovat drahý program, nebo shánět někoko kdo jej vlastní
- na případné úpravy (časů, sponzorů...) stačí textový editor
- můžeš to udělat tak, že bez uživatelům bez JS se zobrazí všechny loga
HanziQ
Profil *
iframe s obrázkem a refreshem v meta

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: