Autor Zpráva
Petržela
Profil *
Pokud otevřu stránku off-line, jak zajistit, aby se provedl skript v JS ?
Mistr
Profil
Petržela:
Proč by se skript v JS neměl provést?
Petržela
Profil *
Mistr
Někde jsem četl, že offline nelze spouštět skripty
Moderátor Mistr: Chceš-li na někoho reagovat, klepni na jeho přezdívku v levém sloupečku. Sama se Ti zkopíruje do okénka pro vpis Tvého příspěvku na konci této stránky.
Bubák
Profil
Proč by se skript v JS neměl provést?
Třebas kvůli výchozímu nastavení jistého prohlížeče.
www.jakpsatweb.cz/javascript/priklady/ (poznámka skoro na konci)
Petržela
Profil *
Ted kdyz víme, že ne vždy je to mozné..Existuje nějaký seznam toho co nelze na tom nebo na onom ?
Bubák
Profil
Petržela
Vše je v té poznámce, tedy až na to, že platí i pro novější verze IE.
Petržela
Profil *
Bubák
Pokud se tak stane..a uživatel..v mém případě otevře offline stránku s helpem a IE se nebude něco líbit SDĚLÍ TO UŽIVATELI ALESPOŇ ŽE NĚCO NEJEDE JAK MA ? Díky.
Radek9
Profil
Pokud si otevře chybovou konzoli tak určitě.
Petržela
Profil *
Radek9

Když se tedy chybová konzole neobjeví, potom se dá počítat s tím, že skript probehl bez potíží ?
Radek9
Profil
Ona se neobjeví. To si ji uživatel musí zapnout. Jinak to můžeš zkusit ověřovat pomocí ifu.
if(funkce()){
//..
}

Atd. A dáš si else s document.write pokud se to neprovede.
Petržela
Profil *
Radek9
to s tim ifem neni sice složite ale moc užitečná rada, dik. Muzes mi prosim napsat, kde to v IE najdu., ta hlášení o chybách? IE jsem nevidel nekolik let.
Radek9
Profil
Petržela:
Jak tak koukám tak to asi v IE není. Možná bude vědět někdo jiný, lae já jsem to nenašel.
Bubák
Profil
Radek9
Pokud si otevře chybovou konzoli tak určitě.
Co tu píšeš za nesmysly o JS konzole? Pokud uživatel nemá povoleno spouštět aktivní obsah z disku, tak se zobrazí Informační panel aplikace Internet Explorer s tímto textem:


Jak tak koukám tak to asi v IE není. Možná bude vědět někdo jiný, lae já jsem to nenašel.
Hledej v nápovědě IE slovo "ladění".

Petržela
SDĚLÍ TO UŽIVATELI ALESPOŇ ŽE NĚCO NEJEDE JAK MA ?
Proč si to nevyzkoušíš sám? Je to 5 klepnutí myši. Nemáš po ruce PC s IE?

Pokud otevřu stránku off-line, jak zajistit, aby se provedl skript v JS ?
Budeš potvrzovat otravné hlášky. Nebo můžeš přesvědčit IE, že si stránku stáhnul z internetu, stačí dát na stránku jeden řádek kódu.
Radek9
Profil
Bubák:
Co tu píšeš za nesmysly o JS konzole
Pokud se mi něco ve FF nespustí, tak se mi to zapíše do chybové konzole :-)
Bubák
Profil
Radek9
Pokud se mi něco ve FF nespustí, tak se mi to zapíše do chybové konzole :-)
1. Řeč je o IE
2. obecně, když jsou v prohlížeči zakázány skripty, co myslíš, že vypíše konzole?

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0