Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
d4_david Profil |
Zdravim,
mozna uz nekdo z vas mel ten samy problem. Mam promenou sirku horizontalniho menu (jdou pridavat odkazy) ktere je v jednom divu. Hned vedle menu je floutovany druhy div kde je obrazek nebo neco, to je celkem jedno. Problem je nasledujici, vse funguje pokud je okno prohlizece (internet explorer - pro jiny nastesti tyto stranky delat nemusim) maximalizovane. Problem nastava kdyz zmensim okno tak mi divy skoci pod sebe, stejne tak kdyz pridam vic odkazu a mel by ze zobrazit horizontalnilni scrollbar jsou divy najednou pod sebou. Opravdu uz nevim co s tim. Takze budu vdecny za kazdou radu. Moc vam dekuji P.S.: Omlovam se za diakritiku ale jsem v zahranici a ceska klavesnice jaksi neni. |
||
Joker Profil |
#2 · Zasláno: 14. 8. 2009, 14:30:58
Je potřeba některému z prvků obalujících ten plovoucí i obsah vedle plovoucího nastavit dostatečně velkou minimální šířku, min-width.
Poznámka: funguje jen od IE7, v IE6 vlastnost min-width není, zato stejně funguje vlastnost width (která ale zase dělá něco jiného v IE7, IE8 a ne-IE prohlížečích) |
||
panther Profil |
#3 · Zasláno: 14. 8. 2009, 14:46:13
Joker
„zato stejně funguje vlastnost width“ nefunguje. To platí pro výšku, tedy „height“. |
||
d4_david Profil |
#4 · Zasláno: 16. 8. 2009, 00:31:10
Dekuji mockrat za radu.
Odzkousim. Zadna jina moznost tedy neni? Nejaka ktera by fungovala treba od IE 6? |
||
Bubák Profil |
#5 · Zasláno: 16. 8. 2009, 01:11:12
„Zadna jina moznost tedy neni? Nejaka ktera by fungovala treba od IE 6?“
http://www.jakpsatweb.cz/css/min-width.html (příklady na konci). |
||
d4_david Profil |
#6 · Zasláno: 17. 8. 2009, 10:04:36
Mnohokrat vam dekuji, velice mi to pomohlo a uz to dela to co ma :)
|
||
Časová prodleva: 12 let
|
0